WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 106 toeschouwers online.

Nieuws

VCK bestaat 75 jaar!

Vandaag op 21 juni bestaat VCK maar liefst 75(!) jaar. En dat gaan wij groots vieren! Op 1 juli wordt het sportcomplex in Koudekerke omgetoverd tot een feestlocatie, waar we gezamenlijk kunnen dineren en dansen om het 75-jarig bestaan van VCK te vieren. In de middag zullen er allerlei activiteiten voor de jeugd worden georganiseerd en staan er verschillende speel- en springkussens op het veld. DJ Maarten zal een leuk plaatje draaien tijdens deze gezellige middag voor jong en oud.

De activiteitencommissie heeft het afgelopen jaar al vele nieuwsberichten geplaatst met foto's uit de oude doos, deze zijn allemaal op de website te vinden. 

Toch kunnen we het niet laten om ook in dit bericht foto's uit de oude doos te laten zien. En wel van het 40-jarig jubileum van VCK. We hopen dit jaar ook weer leuke foto's te maken op 1 juli, zodat deze over 75 jaar weer gebruikt kunnen worden!

40jarig_jubileum_1988_-_1.jpg

En als laatste een bedankje aan alle leden en trouwe supportes van VCK. Zonder jullie zou VCK geen 75 jaar kunnen bestaan. We hopen in de toekomst nog veel mooie momenten met elkaar te kunnen beleven, te beginnen met het jubileumfeest op 1 juli, allemaal tot dan!