WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 65 toeschouwers online.

Nieuws

Scheidsrechters gezocht

 

Onderstaand bericht is afkomstig van de KNVB:

Heb je interesse in een cursus verenigingsscheidsrechter, dan is dit de kans om deze cursus in onze eigen regio te kunnen volgen. Heb je interesse laat het ons weten en geef je op via de link. In de laatste nieuwsbrief is hierover meer terug te lezen.

Beste sportvrienden,

Op dit moment komen we nog enkele kandidaten te kort om de cursus verenigingsscheidsrechter te kunnen opstarten volgende woensdag. Wij willen graag alles in het werk stellen om aan jullie verzoek om in (omgeving) Arnemuiden de cursus doorgang te laten vinden en niet vast te houden aan het aantal van minimaal 16 deelnemers.

Als jullie een dezer dagen nog een aantal kandidaten weten te werven voor de opleiding bij Arnemuiden kan deze doorgang vinden. We zijn er bijna maar nog niet helemaal. Laat deze mogelijkheid niet voorbijgaan en sla je slag!

Maandag 22 november maken we de balans op en kijken we in Sportlink wat het aantal aanmeldingen uiteindelijk is geworden en of we een Go kunnen geven.

Via deze link kunnen kandidaten zich aanmelden.

Afgesproken is om zo snel mogelijk een cursus verenigingsscheidsrechter veldvoetbal te starten. Arnemuiden heeft hiervoor hun locatie aangeboden. Aanmelden kan door op deze link te klikken. Startdatum is vrijdag 24 november a.s. vervolgens (onder voorbehoud van eventuele aangescherpte coronaregels) 12 januari 2022 (theorie), 9 februari 2022 (praktijk) en 16 maart 2022  (praktijk).

Inmiddels heeft 1 persoon zich aangemeld en we hebben minimaal 15 kandidaten nodig voor we de cursus kunnen starten. Wij vragen jullie dan ook om mogelijke kandidaten hierop te wijzen en zich te laten aanmelden via de link zodat we de cursus op 24 november a.s. van start kan gaan!

Indien er vragen zijn, kan je contact opnemen met Hans.Quaars@knvb.nl