WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 37 toeschouwers online.

Nieuws

Nieuw kledingbeleid

Met ingang van seizoen 2022-2023 wil VCK een nieuw kledingbeleid in gaan voeren. Momenteel is het zo dat VCK ieder team voorziet van wedstrijdshirts (en evt broek en kousen). Dat VCK dit ieder jaar veel geld kost behoeft geen verdere uitleg.

Er zijn wel diverse sponsoren die de tenues van enkele teams sponsoren, maar hier houdt VCK zelf niets of bijna niets aan over.

Door de leden zelf een bijdrage te laten betalen, kan VCK ieder team voorzien van een compleet wedstrijdtenue (shirt, broek en kousen). Doelstelling is om de bijdrage kostendekkend te houden. VCK beoogt niet om aan deze bijdrage een financieel voordeel te behalen.

VCK stelt vanaf seizoen 2022-2023 wedstrijdkleding beschikbaar voor alle spelende leden. Lopende sponsorcontracten worden uiteraard gerespecteerd. Indien teams onlangs zijn voorzien van tenues, worden deze niet direct vervangen.
Uitgangspunt hierbij is dat in de toekomst tenues 1 x per 3 jaar worden vervangen. Zo houden we altijd mooie en representatieve wedstrijdkleding.

Daarnaast maken we het voor sponsoren een stuk vriendelijker om shirtsponsor te worden, de aanschafkosten van een tenue zijn immers voor VCK.

Teamfoto JO8-2

Tijdens de Algemene ledenvergadering zal het nieuwe kledingbeleid nader worden toegelicht.

Bestuur VCK