WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 191 toeschouwers online.

Nieuws

Kleedkamer- en veldindeling via voetbal.nl app

Sinds deze week tijd hangt het bekende A4 overzicht voor de kleedkamer- en veldindeling niet meer aan het bord. Het is de bedoeling om in het vervolg in de Voetbal.nl app te kijken in welke kleedkamer en op welk veld een team is ingedeeld. Heb je de Voetbal.nl app nog niet download hem dan zo snel mogelijk. 72% van onze leden hebben de app al gedownload en gebruiken de app al.

Waar kan ik de kleedkamer- en veldindeling vinden in de voetbal.nl?
Kijk op de wedstrijddag in het wedstrijdprogramma van je team. Klik op de wedstrijd die gepland staat op de wedstrijddag. Je komt dan in wedstrijddetails, hier vind je onder locatie de indeling van kleedkamer thuis en kleedkamer uit, daarnaast staat achter Sportpark De Stoofwei welk veld je speelt.

 

Ik heb de voetbal.nl app nog niet
In de kantine op het tv-scherm wordt de kleedkamer- en veldindeling ook getoond. Daarnaast kan ook op de site in het menu programma, zoek je wedstrijd op en klik op meer in de kolom info.  Hier vind je ook in welke kleedkamers de teams zijn ingedeeld en op welk veld een wedstrijd wordt gespeeld.

Download de voetbal.nl app
De voetbal.nl app is gratis te downloaden in de Apple App store of Google Play store. Download de voetbal.nl app op je telefoon. Gebruikersnaam is het e-mailadres waarmee je bent ingeschreven bij onze vereniging. Voor ouders is dit het e-mailadres wat doorgegeven is bij inschrijven van hun kind(eren). Voor meer informatie over inloggen en registreren, klik op onderstaande link.

Inloggen en registreren in de Voetbal.nl app