Er zijn 177 toeschouwers online.

JO14-1 Regiocup

Zaterdag 12 juni op de Stoofwei werd de tweede wedstrijd van de Regiocup gespeeld tegen WIK’57 JO14-1. VCK JO14-1 met een selectie van 12 man sterk werd, vooraf voorzien van een briefing met welke tactiek en de daarbij behorende aandachtspunten, op scherp gezet.

Eerste helft

Druk, druk, druk en nog eens druk zetten van meet af aan werd WIK tot op hun eigen helft gedwongen en kwam eigenlijk niet meer op die van VCK. Hierdoor kwamen kansen als een sneltrein vaart voor de voeten van onze mannen.

In de zevende minuut gaf Sven op de rechterflank een pass op Liam die in hem in het net van het WIK goal poeierde. Ondanks de pressie van VCK kwam WIK met een counter uit en benutte hun bijna enige kans. Stand 1-1. Vier minuten later draaide Liam en Sem de rollen om en scoorde Sem de tweede goal in rij. In de zeventiende minuut kwam de derde goal voor VCK op naam van Liam. Zo’n tien minuten voor rust gaf Birk een mooie voorzet op Tim die deze benutte waardoor we rust in gingen met de stand van 5-1.

Tweede helft

Bij getankt met siroop en overige versnaperingen werd eveneens de nabeschouwing van de eerste helft besproken en eveneens de tactiek voor de tweede helft.

Door het warme weer werd er wat minder druk gezet waardoor de eerste deel van de tweede helft geen doelpunten kwamen. Maar de overwinning werd verder uitgespeeld door in de vijftigste minuut 6-1 te maken. In de negenenzestigste minuut kwam de 7-1. Voorzet Stephan en afgewerkt door goaltjesdief Liam. Als kers op de taart werd de overwinning bezegeld door een voorzet van Tim op Sem die de partij in de zeventigste afrondde met een eindstand van 8-1.

Wederom een overtuigende overwinning van de jongens, waarop niets valt af te dingen is. Ga zo door. Zaterdag 20 juni de volgende wedstrijd.