Er zijn 44 toeschouwers online.

JO14: Altijd voor winst!

Op donderdag 24 september speelden onze boys de laastste bekerwedstrijd uit vs WIK'57. De kwalificatie is al in de pocket na de winst tegen de Bevelanders, maar toch gaan de jongens voor de winst.

De match begint en VCK is de baas, de Kerkewervenaars zijn opgesloten in hun eigen helft maar onze mannen hebben toch moeite om een opening te vinden. Voor 15' lang wordt het doel van de thuisploeg belegerd maar zonder treffer. In de 16' uit een counter van de tegenstander maakt deze de voorsprong: 1-0. De rest van de 1e helft werd weer op de helft van de thuisploeg gespeeld en werden meerdere kansen verspild.

De tweede helft verloopt precies zoals de eerste helft, ietsje slordiger en de kansen worden weer niet benut. Halverwege de 2e helft lijkt het erop dat de thuisploeg feller is geworden en maken ze 2 mooie aanvallen. Gelukkig is Rik alert en laat geen bal door de palen heen. In de laatste 10' realiseren onze mannen zich dat ze, na al die verspilde kansen, naar huis gaan met een nederlaag. En dit zou niet fijn zijn...

De gelijktreffer wordt eindelijk een feit: "Road Runner" Liam vlucht als een speer via de spits positie na een assist van Tim en laat de keeper kansloos: 1-1. Drie minuten later vanuit de rechter flank vlakbij de 16 knalt Sven een schitterende bal in de kruising: 1-2. Twee minuten later is het Tim die profiteert van een slordigheid achterin en hij legt dus de kers op de taart: 1-3. Dit is dan ook de eindstand.

Gr. Team JO14-1