Er zijn 56 toeschouwers online.

Gelijkwaardig potje voetbal voor JO14

De eerste competitie wedstrijd van het najaarsseizoen ’20 was de thuiswedstrijd tegen Wemeldinge JO14-1. Opstelling was 4-3-3 met een selectie van 13 man. Voor de beker hadden wij tegen deze ploeg al een keer eerder gespeeld met als resultaat winst.

Gelijk in de eerste helft ging VCK gelijk efficiënt doelgericht te werk met een aantal acties die belandde in het zijnet. Maar in de zesde minuut was het raak. Doelpuntmaker Liam kwam van links ‘op’ langs de zijlijn en legde hem netjes tussen de palen. Wemeldinge kwam niet veel later terug en  maakte de stand gelijk. Dus 1-1. In het tweede deel van de eerste helft kwam Wemeldinge steeds meer in de wedstrijd maar de JO14 mannen hielden stand. Na 35 minuten was het tijd om bij te tanken.

De tweede helft trapte Wemeldinge af waarbij VCK de laaghangende zon tegen had. Zij gingen op dezelfde trend verder als waarmee ze de eerste helft eindigde. Gelijk in de eerste minuten hadden 3 enorme kansen maar om deze te benutten moet je wel trefzeker zijn. Desondanks scoorde Liam in de 48ste minuut zijn tweede goal door vanaf halverwege de helft van de tegenstander als een haas naar het doel te rennen en twee verdedigers uit te schakelen. Mooie actie! Stand 2-1. Wemeldinge bleef komen en maakte in de laatste 10 minuten nog twee goals. Eindstand 2-3.

Kenmerkend voor hun spel was dat het gevaar met name vanuit hun counters kwam en een snelle en voetbalvaardige linksbuiten hadden.  Al met al een leuk potje voetbal tegen een gelijkwaardige tegenstander.