WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 72 toeschouwers online.

Nieuws

And the winner is...

Omdat ik helemaal geen “ bal ”, excuses,  geen “ pijl ”, van het darten begrijp, ben ik mezelf, als activiteiten verslaggeefster, maar eens eens in de darttermen gaan verdiepen. Dat viel niet mee. De 1e term die ik op internet las, was….

3 in a Bed:  Als alle 3 de pijlen in het zelfde gebied (dubbel, triple of single) van hetzelfde nummer vallen. Oké dan….maar vervolgens…. upstairs, downstairs, double trouble, mad-house, Annie's room….tja...ik weet 't niet hoor. Toen ben ik maar afgehaakt. Opvallend was wel dat het een totale mannenwereld is. Kim en ondergetekende zien ineens een andere kant van “De VCK-man”.

Geconcentreerde, gespannen, turende, kreten slakende wezens; die maar heel af en toe een biertje of ijs-theetje komen halen, zelfs nauwelijks tijd voor een bitterbal of borrelnoot. De bardienst had dan ook tijd over om The Voice of Holland te kijken. Sjoerd was de man van de indeling. Robin van het klaarzetten en regelen.

De avond kon beginnen. De poule groepjes gingen van start. Van alle kanten vlogen de pijlen op de borden. Kim en Corina veilig en wel achter de bar. Uiteindelijk mondde een en ander uit in de halve finales (Erik en Antoine) en (Patrick en Ton).  De finale werd behaald door Erik Damen en Patrick Oste. Nu moest een best of 5 gespeeld worden, vanaf 501 en dubbel uit.

De spannende wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door Patrick Oste. Na een aantal jaren dezelfde dartkampioen, die voor deze avond vanwege ziekte af moest zeggen, is Patrick nu VCK Dartkampioen 2020. Gefeliciteerd!

 Klik hier voor de foto's. 

Volgende activiteit: Vrijdag 7 februari de 3e editie van de Pubquiz o.l.v. Jaqueline van Gelderen. Tot dan!

 

Namens de activiteiten commissie,

Corina Martens.