WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 568 toeschouwers online.

Nieuws

Nieuwjaarsreceptie 2020

Nieuwjaar…….elkaar het allerbeste wensen, klinkt heel cliché , maar is wel echt heel lief bedoeld.

Als je elkaar het allerbeste toewenst, dan kun je daar voor een groot deel zelf aan bijdragen voor die ander. Laten we dat mbt VCK in ieder geval weer ons best voor doen. We werken met velen, al dan niet op vrijwillige basis aan onze Voetbalvereniging, laten we dat met plezier , maar vooral met respect doen. Alleen dan kan het beste uit iemand worden gehaald. Hier ligt dus de uitdaging , een mooi doel voor 2020. Respect en plezier.

Daar onze voorzitter niet aanwezig kon zijn; werd de nieuwjaarstoespraak dit jaar door Michel Meulmeester voorgedragen. Een kort, maar krachtig verhaal. (zie verderop) Fijn dat iedereen met de volle aandacht luisterde en de woorden ter harte nam.

Er werd flink gewenst, door handen schudden, kussen, knuffelen en natuurlijk het glas heffen, proost op een nieuw jaar, op een mooi 2e deel voetbalseizoen.

Onder het genot van een drankje en hapje werden de prachtig gekochte en geschonken prijzen verdeeld d.m.v. een loterij. Jacqueline en Corina zetten hun beste beentje voor om deze sprankelende,tintelende geurende, lekkere, alcoholische, mooie, verkwikkende, leuke,en nog uit te kiezen (bonnen) prijzen;  duidelijk ,eerlijk en met enige humor te presenteren.

Alle lootjes in de doos van Jacq , flink geschud en ja hoor...daar kwamen de getallen……. De spanning was te snijden, de blikken/kreten van gunnen , blijdschap, teleurstelling waren luid en duidelijk. Opvallend dat sommigen wel heel veel geluk in t spel hebben, zij gingen met 2 a 3 prijzen de stoofwei af. Maar als je elkaar het allerbeste toewenst , dan gun je de ander dat natuurlijk van harte. Ook werden er gewonnen prijzen verdeeld……...Roel vd Heijden was zeer gul en trakteerde velen op een Flugel-tje. De hoofdprijs : weekendje weg met 4 personen is gewonnen door Jaimy Francke; Van harte gefeliciteerd !

Het was gezellig en fijn om zo met elkaar het nieuwe jaar te starten.

Dank jullie wel voor de aanwezigheid.

31 januari is alweer de volgende activiteit : DARTTOERNOOI

 

Groet,

De kantine- en activiteiten commissie

Klik hier voor de foto's

.