WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 62 toeschouwers online.

Nieuws

Geen stille nacht op "De Stoofwei"..........

Na een sportieve middag voor onze voetballers van Het Frits Simonse Toernooi, kwam iedereen, die VCK een warm hart toedraagt, te samen in de kantine op de Stoofwei.

De kantinecommissie en activiteitencommissie hadden de kantine omgetoverd tot een ware herberg met snert, broodje rookworst en drank. Gezellig samen, van jong tot oud, kerstfeest vieren met natuurlijk de traditionele kerstmuziek. De keeltjes werden voldoende gesmeerd, om het engelengezang tot over de velden te laten klinken......

Tussendoor werden 2 momenten van aandacht gevraagd:

Na 40 jaar trouwe schoonmaak, gaven Bram en Diny Maas het stokje door.  Al die jaren, zonder mopperen, de overblijfselen van 3e helft bijeenkomsten en VCK-feestjes voor ons weggepoetst, dat was een applaus waard. Even in het welverdiende zonnetje. Ontzettend bedankt voor al die trouwe jaren en heel leuk dat jullie deze middag/avond een glaasje meedronken met ons.

De uitslag van het FS toernooi :

Nr 1: Besiktas, (Timo, Jesper, Twan, Enzio, Cesar en Ton) Van harte gefeliciteerd met deze prestatie.

Nr 2: Fenerbache
Nr 3: Trabzonspor
Nr 4: Kayserispor
Dank voor ieders inzet, ook v.w.b. de organisatie en scheidsrechters.
 
Na 33 x Mariah Carey en George Michael werd het tijd wat andere muziek erin te gooien, even dansen op de hedendaagse muziek. Gezelligheid kent geen tijd (voor sommigen onder ons), de herberg werd leger en leger, maar het gezang niet stiller en stiller............
Het was een gezellige avond en ergens in de kleine uurtjes , gingen de laatste mensen weer door de donkere nacht huiswaarts.
 
 Bekijk hier de foto's van de kerstborrel!
 
Fijne feestdagen allemaal!
 
En TOT ZIENS op onze nieuwjaarsreceptie op zaterdag 4 januari 2020 (vanaf 16.00 uur)
(inclusief een verloting met prachtige prijzen !!)
 
De activiteiten- en kantinecommissie