WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 26 toeschouwers online.

Nieuws

Instructie grensrechter

Zaterdagmorgen werd door Jaimy Pleijte (assistent-scheidsrechter betaald voetbal) een korte uitleg en instructie gegeven over hoe je de taak als grensrechter moet uitvoeren.

Kort en bondig legde Jaimy aan de aanwezige ouders uit hoe je een vlagsignaal geeft en welke verantwoordelijkheden je hebt als grensrechter. Er was ruimschoots de gelegenheid voor het stellen van vragen. Jaimy gaf hier uitgebreid antwoord op.

20191123-instructie grensrechter 2 20191123-instructie grensrechter 1
20191123-instructie grensrechter 3

Alle aanwezigen hebben aangegeven dat men de uitleg duidelijk vond en dat een dergelijke instructie van max 1 uur voldoende is. Aangegeven werd dat “eigenlijk iedere ouder een dergelijke instructie moeten volgen”. Uiteraard is het bestuur het hier mee eens.

Hierdoor kunnen we de trainer/leider van onze zoon of dochter helpen zodat deze zich kan richten op het coachen en begeleiden van het team. “Als iedereen op zijn beurt deze verantwoordelijkheid op pakt, is het een kleine moeite en valt de belasting eigenlijk best mee. Als je toch staat te kijken naar de wedstrijd van je zoon of dochter, kan je best 1 of 2x per seizoen de trainer/coach helpen door een keertje te vlaggen”.
 
Het bestuur is voornemens vaker deze instructie te geven zodat ALLE ouders de gelegenheid krijgen om deze te volgen.
 
Bestuur VCK