WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 38 toeschouwers online.

Nieuws

Girls invasion

En…… de aftrap is genomen………..,

Na uren van puzzelen, wie waar en bij wie, en waarom die niet en die wel en of het allemaal wel naar iedereen z’n zin is J zijn we er toch weer uitgekomen en willen we trots onze 4 meidenteams aan jullie presenteren. We zijn weer een team rijker en mogen nu de MO13, MO15, MO17 en MO19 aan jullie voorstellen. Natuurlijk heeft het een vlucht genomen na de successen van ons Oranje vrouwenelftal, maar het is ook zeker in een stroomversnelling terecht gekomen door het heerlijke sfeertje en de relaxte mentaliteit van een dorpsvereniging als VCK. We kennen elkaar van naam en doen dus nog steeds zonder rugnummer J. Afgelopen zaterdag hebben een heus meidentoernooi gehad van 9 tot 12 uur en hebben we op kleine veldjes 4x4 gespeeld, waarbij de teams uit elke leeftijdsklasse een speler had. Erg leuk om te doen en het weer werkte dan ook (ietwat overdreven) goed mee. We waren met ruim 40 meiden en het enthousiasme spatte er van af.

Mocht je (u) ook enthousiast zijn of worden en iets willen betekenen voor een van de meidenteams, dan kan dat, we zoeken nog trainers, leiders en enthousiaste supporters.

We zullen met grote regelmaat middels deze website verslag doen van onze wedstrijden en andere ludieke acties, vorderingen, avonturen en uitstapjes.

 

Gegroet

Trainers en coaches afdeling meidenteams.