WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 38 toeschouwers online.

Nieuws

Seizoensafsluiting met een zomerse touch

VCK seizoensafsluiting met een zomerse touch
22 juni 2019

Het seizoen 2018/2019 is beëindigd en dit kon uiteraard niet zonder een feestelijke afsluiting. Op zaterdag 22 juni hebben wij dit met z’n alle gevierd, het was een geslaagde avond. VCK wil iedereen bedanken die heeft geholpen om deze avond weer tot een succes te brengen. Daarbij is er één factor waar we geen invloed op hebben gehad, maar wat hadden we geluk, want het was fantastisch weer! De springkussens (met water) van Qui-Vive waren weer aanwezig voor de kids, en hier werd goed gebruik van gemaakt, want wat was het warm.

Het lekkere vlees van slagerij Wisse maakte de BBQ tot een succes. Bovendien ging het raadspel over dit vlees: ‘’Raad het gewicht van het BBQ-vlees’’ was de vraag. Met dit raadspel is er € 100,- opgehaald waarbij de winnaar %75 van dit bedrag kon ophalen. Maar… er waren vier mensen met hetzelfde (bijna) goede antwoord! Het correcte antwoord was 59,73 kg en er was vier keer 60 kg geraden.

Deze vier toppers mochten dit uitvechten met een stoelendans en deze dans is gewonnen door Annette van der Horst. Zij heeft deze € 75,- geschonken aan Ride4Kids! Om het feest compleet te maken hebben we weer kunnen genieten van onze favoriete DJ MH Entertainment (volg hem allemaal op Facebook!).

Klik op deze link voor de foto’s!