WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 45 toeschouwers online.

Nieuws

We stoppen niet omdat...

Beste lezers,

Om maar met de deur in huis te vallen en geen zoete broodjes te verkopen, niet om de brij heen te draaien, niet alles mooier te doen lijken dan de werkelijkheid is, of ook maar iets te beloven wat op gouden bergen lijkt, jullie een worst voor te houden (of voor de vegetariër een wortel): wat je nu gaat lezen heeft verdacht veel weg van een bedelbrief. Zo één waarvan er steeds vaker binnenkomen via de post, je mailbox, via reclameblokken tussen een leuk tv programma door, soms wordt je zelfs opgebeld als je bel-me-niet weer eens niet werkt, of welke creatieve geest ook maar iets verzint om zijn product aan de man te brengen, vaak mooi verpakt en met kans op een geldbedrag of een leuke reis, enfin allemaal met hetzelfde doel en dat is geld verdienen aan jouw persoon, liefst structureel, een abonnement, een contract, iets waar je moeilijk maar vanaf komt.

Daar zou deze brief, oproep, advertentie of onder welke categorie je dit ook schaart op kunnen lijken, we bieden u namelijk een geweldige kans aan, maar wees gerust: wij vragen geen geld, voor wie nog steeds denkt dat “money makes the world go round” heb ik nieuws, dat is namelijk niet waar. Ik ben in het gelukkige bezit van 3 kinderen en ben er al lang achter dat juist de kleine dingetjes, zoals 1 op 1 iets met elkaar doen, een wandeling, ff netflixen, een spelletje frisbee op het strand, helpen met huiswerk, dat soort “normale” dingen die geen of weinig inspanning of kosten met zich meedragen, onbetaalbaar zijn en waarde hebben voor de rest van je leven. We hebben mensen nodig in onze samenleving die belangeloos tijd willen investeren, tijd die je waarschijnlijk niet hebt, maar die we wel van je willen vragen. Toch weer een heel verhaal geworden voor een simpele vraag. We hebben trainers en leiders nodig: man of vrouw, jong of oud, Vitesse- of Ado Den Haag- supporter, maakt allemaal niet heel veel uit. We hebben te maken met een luxeprobleem bij de meidenteams, we gaan komend seizoen een 4de meidenteam opstarten, we krijgen dus nu een MO13, 15, 17 en 19. Dit is iets waar we allemaal erg trots op zijn en de credits komen op jullie naam, als verenigingsmensen. De positieve uitstraling en de gezelligheid van VCK is niet onopgemerkt gebleven en we groeien gestaag door met nieuwe leden. Daardoor komen we nu wel echt mensen tekort die input willen geven aan onze jonge enthousiaste meiden. Iets waar je zeker te weten zelf heel veel nieuwe energie van krijgt en geloof me, eenmaal aan de slag met deze meiden ben je verkocht. Om terug te komen op de titel bovenaan dit stukje, we bieden je hier een uitgelezen kans om jong te blijven!

Waar kun je voor inschrijven:
1x in de week training geven (mag met iemand samen)
2x in de week training geven (mag met iemand samen)
Zaterdag als begeleider mee (mag met  iemand samen)

Af en toe training geven
Af en toe mee op zaterdag als begeleider.
Mocht je het moeilijk vinden om een training te verzinnen, geen nood, die kunnen wij je ook aanleveren en je daarbij helpen. Trainingen zijn op de maandag en woensdag om 19:00 uur tot meestal 20:15 uur.

U mag mij bellen, mailen, appen, kaartje sturen of even aanspreken, ook andere tijdstippen of ideeën zijn natuurlijk hartelijk welkom.

Vriendelijke groet,

David Scheermeijer