WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 29 toeschouwers online.

Nieuws

Durpsrun Koudekerke 2019

KOUDEKERKE –  Hét uitdagende obstakel en Durpstrail parcours start vanaf het Dorpsplein in Koudekerke, ook dit jaar weer op 26 april.
Nieuw is dit jaar is de 15 kilometer route. Uiteraard blijft de mogelijkheid voor de 5 of 10 kilometer te kiezen. Er wordt gelopen door Koudekerke en dit jaar wordt er ook door Dishoek gelopen. Veel lokale ondernemingen stellen hun bedrijf open en verzorgen ook de obstakels die de lopers gaan tegenkomen. Traditiegetrouw volgt na de Durpsrun ‘de Nacht van Koudekerke’ en de volgende dag vieren we Koningsdag.  

De Durpsrun is een evenement voor zowel de hele familie maar zeker voor de geoefende loper. Het belooft wederom een spektakel te worden! Vorig jaar liepen er maar liefst 250 deelnemers door de straten van Koudekerke. De organisatie heeft ook dit jaar weer nieuwe routes uitgestippeld. Nieuw is dit jaar is ook de tijdsregistratie.  Zoals ieder jaar hoort bij de Durpsrun inschrijving ook een uniek Durpsrun t-shirt. Er is tevens een originaliteitsprijs voor de meest ludiek verklede deelnemer. Er wordt gestart met een warming-up om 19:00 uur en de Durpsrun zal starten rond 19:12. Inschrijven kan via www.inschrijven.nl of op de avond zelf, echter is dan een uniek t-shirt in de gewenste maat niet te garanderen. Deelname bedraagt 8 EURO (na-inschrijving 10 EURO).

Alle informatie, foto’s en van de vorige edities zijn te vinden op via www.facebook.com/koudekerke 

Meer informatie is op te vragen bij Patrick Harting, voorzitter organisatie, via telefoonnummer 0615871067