WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 22 toeschouwers online.

Nieuws

Jeugdcommissie

Na een lange, lange zoektocht is het VCK gelukt om het jeugdbestuur / jeugdcommissie een nieuwe impuls te geven.

Dig Besuijen, Richard Dek, Martin Hage, Guido Poesiat (jongens) en Marco Looise (meisjes) hebben aangegeven de rol van jeugd coördinator te willen gaan oppakken.

Momenteel zijn wij nog op zoek naar een extra coördinator bij de meisjes en naar een coördinator voor de allerjongste jeugdspelertjes. Indien u nog niet bent benaderd voor deze functie maar heeft u wel interesse hierin, neem dan contact op met het bestuur.

VCK heeft er voor gekozen om de deze jeugdcommissie onder de verantwoordelijkheid van de Technische commissie te laten fungeren zodat een betere communicatie en afstemming kan plaatsvinden. De TC kan op deze wijze beter de jeugdcommissie aansturen en vooral ondersteunen.

Informatiebijeenkomst
Vrijdagavond 15 juni, 20.00 uur worden alle trainers en leiders waarvan nu bekend is dat ze (ook) volgend seizoen actief zijn uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst.

Hier worden de coördinatoren voorgesteld aan de trainers en leiders. Tevens zal het bestuur en de TC voorlichting geven over wat een trainer/leider kan verwachten van VCK en wat VCK verwacht van de trainer/leider.

Tevens zal er een set paskleding aanwezig zijn. Trainers kunnen deze avond hun kledingmaat opgeven zodat een set kleding met de juiste maat besteld kan worden voor komend seizoen.

Gert Jan Wisse
Voorzitter