WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 13 toeschouwers online.

Nieuws

Thomas blikt vooruit op VCK - Wemeldinge

selectie thomasderidderTwee weken geleden pakte we drie punten met een historische overwinning. We wonnen met 10-0 van Vlissingen.

Hoe betrekkelijk voetbal dan is wordt een dag later duidelijk als het bericht bij mij binnen komt dat de vader van selectiespeler Jasper Lampert plotseling is overleden. Dit zijn natuurlijk verschrikkelijke berichten en hier zijn geen woorden voor. Helaas kwam vorige week zaterdag ook het bericht dat clubman Johan Vos is overleden. Vanaf mijn eerste dag bij VCK, was Johan er iedere dinsdag en donderdag om de kantine open te doen voor een bakje koffie met natuurlijk op dinsdag een nabeschouwing van de afgelopen wedstrijd en op donderdag de voorbeschouwing op de aankomende tegenstander. Ook als wij als selectie een bal kwijt waren geraakt op de training was een belletje of een smsje naar Johan voldoende en Johan ging bij daglicht (en vaak met succes) op zoek naar de verloren bal. Maar Johan betekende en deed veel meer voor de club! Gelukkig was Johan nog aanwezig bij deze historische overwinning en ik heb begrepen dat hij heeft genoten van de overwinning maar ook de waardering van Stefan Wielemaker voor Johan toen hij de 10-0 maakte. Zo maakt vreugde van een overwinning plaats voor heel veel verdriet de afgelopen twee weken.

Afgelopen weekend is er nog gevoetbald. Niet door VCK 1. Zonder te voetballen is VCK wel een plaatsje gezakt op de ranglijst door het gelijkspel van Zaamslag bij Walcheren. Op Hemelvaartsdag staan de "laatste" inhaalwedstrijden op het programma en weten we wie de tweede periode wint. Voor VCK zaak om de komende vier wedstrijden te winnen om kans te maken op de nacompetitie. Wemeldinge die afgelopen zaterdag met 9-0 verloor van RCS (in de 40ste minuut was het al 8-0 voor RCS) zal zich willen herstellen van deze grote nederlaag. Een mooie uitdaging voor deze groep.

 
WEDSTRIJDBALSPONSOR

jobsetimmerwerken