WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 19 toeschouwers online.

Nieuws

Thomas blikt vooruit op VCK - Wemeldinge

selectie thomasderidderNa 3 nederlagen op rij (Yerseke, Kapelle en Arendskerke) hebben we nu weer 2 overwinningen op rij kunnen bijschrijven (Lewedorpse Boys en GPC).

Afgelopen week namen we de punten mee vanuit Vlissingen. Een mooie 0-3 overwinning op GPC. GPC dat de kans kreeg op 1-1 maar gelukkig ging deze bal binnenkant paal eruit. Gelukkig tilden de jonge aanvallers Pieter en Cores de score naar een mooie 0-3.

Zaterdag komt Wemeldinge op bezoek. De ploeg van hoofdtrainer Jordan van Langevelde staat op plek 13 met 7 punten uit 15 wedstrijden. Wemeldinge speelde afgelopen zaterdag (één van de weinige ploegen op natuurgras) en verloor met 1-4 van streekgenoot Kapelle.

De eerste wedstrijd van het seizoen leverde een 0-5 overwinning op voor de ploeg uit Koudekerke die inmiddels weer terug op 4de plaats staat met één punt minder dan Kapelle. Voor beide ploegen een belangrijk duel, Wemeldinge wil aanhaken bij GPC Vlissingen (11 punten) en Vlissingen (12 punten) en VCK wil haar plek op 4de plaats verstevigen.

Als we eerst zelf winnen dan kunnen we kijken naar de uitslag van Kapelle - RCS en misschien kunnen we de 3de plaats overnemen van Kapelle. Dit weten we morgen om omstreeks 16.30 uur. Fijne wedstrijd!

WEDSTRIJDBALSPONSOR

jobsetimmerwerken