WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 36 toeschouwers online.

Nieuws

Thomas blikt vooruit op VCK - Yerseke

selectie thomasderidderEen groter contrast met vorig seizoen seizoen kan er bijna niet zijn. Op de laatste dag veilig spelen en een half jaar later speelt VCK gewoon voor de koppositie tegen de huidige koploper Yerseke.

Het belooft een mooi programma te worden zaterdag in de top van de 3de klasse A. Nummer twee RCS ontvangt vandaag de nummer vier Zaamslag. Hoe anders was dit vorig seizoen rond dezelfde tijd: 13 gespeeld, 11 punten, 3x winst, 2x gelijk en 8x verloren. Dit seizoen kunnen betere rapportcijfers laten zien: 10 gespeeld, 23 punten, 7x winst, 2x gelijk en 1x verlies.

Vorige week werd met mooie aanvallen en een solide verdediging een 0-7 overwinning in de wacht gesleept. Een uitslag die staat maar vandaag een tegenstander -met alle respect voor VC Vlissingen- van een andere kaliber. De tegenstander van vandaag leed vorige week haar eerste nederlaag tegen FC Dauwendaele. Uit betrouwbare bronnen heb ik begrepen dat ze bij Yerseke niet heel graag tegen VCK spelen omdat ze het altijd erg lastig tegen ons hebben. Yerseke zal vandaag heel graag haar koppositie willen verdedigen en VCK zal graag de punten op De Stoofwei willen houden.

Zelf ben ik wel benieuwd hoe de stand is om 16.45 uur. Maar ondanks het resultaat van zaterdag spelen we tot nu toe gewoon een goed seizoen. Waar het gaat eindigen? Dat weten we pas op 26 mei na afloop van de wedstrijd Yerseke – VCK.
 

WEDSTRIJDBALSPONSOR     

campingwielemaker

 

 

 Voorbeschouwing Yerseke:
  www.vvyerseke.nl »