Er zijn 43 toeschouwers online.

Thomas blikt vooruit op VCK - Dauwendaele

selectie thomasderidderZaterdag een bijzondere wedstrijd voor onze doelman Joshua van Dolder die vorig seizoen nog onder de lat stond van tegenstander FC Dauwendaele.

VCK speelde vorige week tegen Walcheren en nam daar een gestolen punt mee. Ondanks dat we ons goed hadden voorbereid op Walcheren speelden we een erg lastige wedstrijd. Gelukkig konden we de achterstand opgelopen in de eerste helft nog voor rust wegpoetsen en zijn we aantal keren goed weggekomen of gered door een prima keepende Joshua. Zelf hadden we nog twee extra punten kunnen meenemen maar de eeuwenoude voetbalwet was gelukkig niet van toepassing voor Walcheren.

Zaterdag ontvangen we de 2de degradant uit de 2de klasse van vorig seizoen FC Dauwendaele. De ploeg die vorige week met 1-0 won van Vlissingen zou graag de aansluiting willen vinden met de subtop en winst op VCK is daarvoor noodzakelijk.

VCK dat op haar beurt stevig in de subtop wil blijven spelen zorgt ervoor dat bij winst een klein gaatje ontstaat met de middenmoot. Het beloofd een spannende wedstrijd te worden. Veel plezier!