Er zijn 35 toeschouwers online.

Thomas blikt vooruit op VCK - RCS

De kop is er af. Een iets andere voorbereiding omdat de competitie drie weken later start dan normaal. Voor het amateurvoetbal een verademing denk ik. Voor VCK startte de voorbereiding met een aantal nieuwe jongens. Sven Wisse en Cores Siwabessy kwamen terug van de JVOZ, Joshua van Dolder kwam terug van FC Dauwendaele, Marco Roks kwam over van Brouwershaven en vanuit de jeugd kwamen Ton Hillebrand en Timo Harinck door naar de selectie. Guido Poesiat en Willem Jobse kwamen over uit de 2de selectie. Een selectie waarin alleen de drie keepers vertrokken (Rene Bil, Jurian Winsterswijk en Jaimy Francke).

Afgelopen zaterdag startte het vlaggenschip van VCK tegen Arendskerke. Hetzelfde affiche als de laatste wedstrijd van vorig seizoen waarin na een overwinning de zesde plaats op de eindstand werd behaald. Vorige week was een wedstrijd die op het middenveld werd afgespeeld. VCK de eerste helft de bovenliggende partij en Arendskerke de 2de helft. Beide ploegen creëerden weinig kansen en zo stond er na 95 minuten een 1-1 eindstand op het bord.

Zaterdag komt RCS naar de Stoofwei. De gedoodverfde titelkandidaat verloor zaterdag haar 1ste wedstrijd van een andere kanshebber Yerseke en zal gebrand zijn om de 1ste driepunter bij te schrijven. Vorig seizoen verloor VCK twee keer dik van RCS en wij zullen dan ook onze huid zo duur mogelijk gaan verkopen.