WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 22 toeschouwers online.

Nieuws

Afscheid keeperstrainer en keeper

Jan Kesteloo werd vanavond in de bloemetjes gezet, jarenlang gaf hij training aan de keepers bij VCK. Op de laatste officiële training bedankt Peter Veerhoek, uit naam van de keepers, Jan voor zijn inzet. En vraagt zich af wanneer ben je eigenlijk begonnen Jan?

keepers02

Jan: "In 2001 denk ik. De eerste paar keer dat ik getraind heb, aan het eind van het seizoen, was toen Karl Vergouwen hier nog trainer was. Toen ben ik meegegaan met Jan Provoost, het seizoen erop zijn we met z'n tweeën gestart. Toen was Ad Poortvliet hier trainer en daarna Niek van den Houten, toen onze Henk, Henk Willemse en de hele serie trainers die er nog achteraan kwam.

keepers03

Peter: "We vonden het leuk om nog een keer met z'n allen bij elkaar te komen voor een laatste officiële training en hierbij een kleinigheidje, ik geef ze aan jou, maar het zal wel voor je vrouw zijn, maar zij heeft het ook altijd goedgevonden. Jan hartstikke bedankt! Bedankt voor alle jaren. En hier voor jou iets wat wel echt bij je hoort, een fles jenever, ik hoop dat het het goede merk is."  Jan: "Jaaa, ik zie het al: zeer oude."

keepers04
Jurian Winterswijk, Jaimy Francke, Jan Kesteloo, Patrick Verhoeff, Peter Veerhoek.
René Bil, Jan Meulenberg.

En nog een afscheid...
Daarna heeft Jaimy Francke een mededeling aan de 2e selectie. Hij zet zijn keeperscarrière voort bij vv Nieuwland.

keepers05

De trainer van Nieuwland belde Jaimy met de vraag of hij interesse had om in Nieuwland 1 te komen keepen!
Natuurlijk moest hij daar even over nadenken. "Ik heb het hier bij VCK altijd heel erg naar mijn zin gehad. Maar wil graag nog een aantal jaren prestatief keepen. Momenteel zie ik mijn kansen hiervoor bij VCK slinken en heb daarom besloten er voor te gaan."

Jaimy, heel veel succes bij vv Nieuwland en we hopen je ooit weer terug te zien bij VCK!

keepers06