WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 63 toeschouwers online.

Nieuws

Nieuwjaarsaanbieding: gratis lang en gelukkig!

Voor bijna alle kwaaltjes, aandoeningen, blessures, depressies, ongemakken, trauma’s, overgewicht en vele andere al of niet erkende vastgestelde lichamelijke of geestelijke klachten, met of zonder mooie latijnse namen, is wel een kuurtje te vinden, een pilletje te slikken, een zalfje voorhanden, een vaccinatie uitgevonden of een goede stevige therapie met een langer termijn stappenplan in de aanbieding.

Weet je, we kunnen hele mooie theorieën ophangen en nog meer prachtige gevleugelde uitspraken uitbraken, maar wat ik hier wil neerleggen bij jullie, is de kans op een lang en gelukkig leven, om een gezonde en geweldige tijd mee te gaan maken. Wat er hier aangeboden wordt is de basis voor een leven lang fit zijn, hier kan geen sportschool tegenop, het is eigenlijk niet te betalen, en daarom wordt het ook gratis aangeboden.

We weten allemaal dat we minimaal een half uur per dag moeten bewegen, dat lachen zeer gezond is, dat de buitenlucht energie geeft en contact met andere mensen een must is om eens lekker je hart te luchten of om eens lekker te lachen en te socializen. Die kans wordt je nu geboden, dus grijp hem met beide handen aan!

Wij zoeken, trainers of trainsters die op maandag en/of woensdagavond
voetbaltraining willen geven aan de meiden van VCK.

Geloof me als ik zeg dat je hier juist heel veel energie van krijgt i.p.v dat je hier moe van wordt. Je zult het ervaren als een zegen om met deze geweldige meidenclub aan de slag te gaan.

  • We zoeken voor de maandagavond van 18.30 tot 20.00 uur iemand die het leuk vind om met de meiden van de MO15 te trainen. Kun je niet elke maandag, geen probleem, kun je maar 1x in de maand, geen probleem, wil je het incidenteel, geen probleem.
  • Hetzelfde hebben we nodig (om de week) voor de dames van MO13 maar dan op de woensdagavond van 19.00 – 20.00 uur, dus ook hier kun je kiezen voor 1x per maand of voor 2 maanden of wat dan ook, laat het maar horen.

Mocht je het leuk vinden maar je hebt geen ervaring, geen probleem, je staat niet alleen, er is iemand om te helpen die het al langere tijd doet.

Heb je interesse, bel, schrijf, mail, app, sms of spreek me aan.

Groet

David Scheermeijer
Lange Voorhout 10
4371TB Koudekerke
06-22454501
dc.scheermeijer@gmail.com 

vck mo13N