WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 48 toeschouwers online.

Nieuws

Veerse Waarderingsonderscheiding

Wethouder Chris Maas overhandigde maandagavond, tijdens de Algemene Ledenvergadering op de Stoofwei, de Veerse waarderingsonderscheiding aan Kees Kleinepier, vrijwilliger van VCK:

"Goedenavond, ik ben hier vanavond op uitnodiging van VCK omdat ik iemand in het zonnetje mag zetten. Ik wil graag de heer Kees Kleinepier naar voren roepen.

Beste meneer Kleinepier, u bent sinds 1978 lid van VCK. Nadat u bent gestopt met voetballen, bent u zich gaan inzetten als vrijwilliger voor VCK. Samen met de andere leden van de onderhoudsploeg zorgt u er voor dat het hele complex er uitziet om door een ringetje te halen. Maar u doet veel meer dan dat!

Elke zaterdag bent u als eerste aanwezig om het complex te openen en zorgt u ervoor dat er op zaterdagmorgen wedstrijden gespeeld kunnen worden. Lang voordat de spelers het veld betreden heeft u in alle vroegte "de Stoofwei" geopend en zijn de vlaggen gehesen, de ballen opgepompt, de doelnetten opgehangen, en zo kan ik nog wel even doorgaan. 

Ik weet uit mijn eigen actieve voetbalcarriere dat je dat allemaal normaal vindt, dat alles klaar staat, piekfijn in orde is. Dat vind je normaal, totdat iemand er voor zorgt dat je daar eens bij stil staat!

U bent de hele zaterdag bij VCK te vinden. U zorgt ervoor dat alle spelers, van de jongste jeugd tot en met het laatst spelende seniorenteam in de rust van hun natje worden voorzien. Natuurlijk worden daarbij ook de scheidsrechters niet vergeten. Nadat de laatste spelers het veld hebben verlaten bent u nog aanwezig om alles weer op te ruimen. Pas als de laatste bal uit de watergang is gevist en de laatste rommel is opgeruimd, gaat u naar huis.

Uw inzet is van onschatbare waarde voor de vereniging. Zonder u, kan er op zaterdag niet gespeeld worden en zou het er heel anders uitzien op en rond de velden. 

Het bestuur van VCK stuurde het college van B & W daarom een mail waarin zij aangaven dat u waardering verdient voor al die zaterdagen waarop u zich elke keer weer inzet voor VCK.

Dat is de reden dat ik u vanavond de Veerse Waarderingsonderscheiding mag uitreiken. Gefeliciteerd!"

keeskN2