WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 65 toeschouwers online.

Nieuws

Als het leven je laat struikelen, maak er dan een salto van

Als het leven je laat struikelen, maak er dan een salto van

20191102-mo19-1 vs seroos veere 2

Onderschatting is een dodelijk wapen in de voetbalwereld, overschatting trouwens ook, we leren om de tegenstander met respect te behandelen, maar dan hoeven we ze nog niet op een voetstuk te plaatsten, of ons angst in laten boezemen door naar resultaten in het verleden te kijken.

Dit gezegd hebbende beloof ik plechtig om mijn team hierin te volgen en zal ik nooit meer twijfelen aan de kundigheid, inzet, strijdlust en plezier dat deze meiden week in - week uit, maand in - maand uit, en jaar in - jaar uit laten zien op het voetbalveld. In mijn arrogantie en vermeende voetbalkennis dacht ik na het eerste kwartier van de wedstrijd gezien te hebben dat ik de uitslag wel kon raden en te weten wat voor wedstrijd dit zou worden en dat bedoelde ik niet positief moet ik tot mijn spijt concluderen.

Gelukkig dachten de meiden daar zelf anders over en bewezen mijn ongelijk. Dit deden ze door geduldig te spelen, zelf ook wetende dat dit verre van hun beste wedstrijd was en de inzet was dan ook waanzinnig leuk om waar te nemen. De onderlinge sfeer was opperbest en er werd gestreden voor wat ze waard waren (en dat is heel veel besef ik me ten zeerste).

Een compleet terechte achterstand van 0-2 werd verkleind naar 1-2 en voelde als een pleister op de wonde, maar tot mijn grote verbazing lieten de meiden het hier nog niet bij zitten en de 2-2 werd ook gemaakt, wat een knotsgekke wedstrijd was dit, de meiden waren los, gebrand om het nog verder af te maken, maar daar bleek de wedstrijd dan weer net iets te kort voor. In mijn gedachten had een 0-4 verlies een goede afspiegeling van de wedstrijd geweest, maar ik heb onze meiden onderschat en de tegenstander te veel credits gegeven, door een beetje voorbij te gaan aan onze kracht, onze inzet en onuitputbare strijdlust.

Bij deze nogmaals mijn excuses hier voor, en deze fout ga ik niet meer maken. Om af te sluiten met de beginzin, de meiden struikelden (in mijn ogen) maar eigenlijk maakte ze een mooie salto waar ik voortaan meer van moet genieten.

Top gedaan meiden, jullie zijn kanjers!

David

Groet David.