WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 69 toeschouwers online.

Nieuws

Aanmelden dinerbuffet Jubileumfeest

De laatste week om je aan te melden voor het dinerbuffet!

Op zaterdag 1 juli viert VCK het 75-jarig jubileum. In de middag zullen er allerlei activiteiten voor de jeugd worden georganiseerd en staan er verschillende speel- en springkussens op het veld. DJ Maarten zal een leuk plaatje draaien tijdens deze gezellige middag voor jong en oud.

We zullen de feestavond inluiden met een warm en koud buffet, gevolgd door een dessertbuffet. Ook zal er een apart kindermenu zijn. Voor het diner moet iedereen zich aanmelden. 

  • Leden en vrijwilligers gratis
  • Niet leden aanmelden tegen een bijdrage van € 15,00
  • Kinderen (t/m 12jaar) aanmelden tegen een bijdrage van € 5,00
  • Volwassen buffet geldt vanaf 13 jaar.

Aanmelden voor het dinerbuffet kan door te mailen naar activiteiten@vck-koudekerke.nl. Dit kan tot t/m woensdag 14 juni.

In de e-mail doorgeven
• Namen volwassenen + lid/vrijwilliger of geen lid/vrijwilliger
• Namen kinderen + wel/geen lid

Naar aanleiding van het aantal aanmeldingen wordt het aantal doorgegeven aan de catering, dus graag willen we vragen om hier rekening mee te houden. Mocht je toch vooraf verhinderd zijn, meld je dan weer af. Kom je alleen in de middag of in de avond, en eet je niet mee? Dan hoef je je niet aan te melden.

Band en DJ

Na het dinerbuffet zal de feestavond starten in de tent. Waar iedereen kan meezingen met de band Copycat en met de voetjes van de vloer met DJ Maarten! Het belooft een swingende avond te worden.

De Jubileumcommissie,

Diane, Ria, Corina, Patricia, Robin, Erik en Kim.