WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 41 toeschouwers online.

Nieuws

TOTO weer van start!

Beste VCK-ers, ook dit seizoen kunnen we weer lekker gissen naar de uitslagen en discussiëren langs de lijn!

Bij alle thuiswedstrijden van VCK moet de uitslag worden geschreven en daarbij kan er weer aangegeven worden of de thuisploeg/uitploeg wint, kansen spreiden dus! Of misschien ben jij wel heel zeker van je zaak ;). 

Let op: Bij 3 thuiswedstrijden kun je dubbele punten halen. En vergeet de bonusvragen niet! Verdere uitleg kan je vinden op het formulier.

Klik hier voor het formulier.

Het formulier kan ingeleverd worden (vóór aanvang (14:00 uur) van de eerste thuiswedstrijd op 25 september!) achter de bar in de kantine.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Let op: sommigen hebben voor seizoen 2020 - 2021 al een TOTO formulier ingeleverd en betaald. In verband met de maatregelen waren er geen wedstrijden, waardoor we ook de TOTO niet hebben kunnen afmaken.

Deze mensen hebben een mail ontvangen, mocht u deze niet ontvangen hebben in de mail of spam (en de vorige TOTO dus wel betaald), laat het dan even weten via activiteiten@vck-koudekerke.nl

Degenen die vorig jaar al betaald hebben, kunnen een nieuw formulier invullen en deze inleveren bij de activiteitencommissie of achter de bar in de kantine. De mensen die vorig jaar niet mee deden kunnen bij hun ingevulde formulier € 10,00 voegen om voor dit seizoen mee te doen. 

Veel succes bij het invullen van de voorspelling !

 

Vriendelijke groet,

De activiteitencommissie

Corina Martens

Erik Damen

Robin van Eenennaam

Kim Beekman