WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 55 toeschouwers online.

Nieuws

Correctie Jumbo Sparen met Elkaar

Op de te sparen punten staat een uiterlijke spaar-datum van 9 juni. Deze actie was eigenlijk gepland voor vorig najaar. Toen heeft Jumbo de actie geannuleerd omdat er landelijk te weinig aanmeldingen waren om de campagne te starten. De actie is daarna verschoven naar voorjaar 2020. Vanwege Covid werd de actie weer uitgesteld.

Omdat er dan voor de 2e keer een kostbare hoeveelheid drukwerk zou worden vernietigd heeft Jumbo besloten dit niet te doen. Daarom sparen we nu met punten die ‘over datum’ zijn.

Het zou allemaal geen probleem met het sparen moeten opleveren.

De app waarmee de punten kunnen worden gespaard werkt nog niet. Dit heeft te maken met een update van IOS. Sparen met Elkaar werkt hieraan.

Hoewel deze actie door ons (Jumbo Vader Koudekerke) gestart is heeft Jumbo landelijk de regie. Dit maakt dat de lijnen wat langer zijn dan u van ons gewend bent, excuus hiervoor.

VCK hoopt natuurlijk dat klanten van de Jumbo zoveel mogelijk spaarpunten aan VCK schenken. Wij maken door alle Corona perikelen een moeilijke financiële periode door en kunnen alle steun goed gebruiken.