WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 316 toeschouwers online.

Nieuws

Programma Jubileumfeest 1 juli

Zaterdag viert VCK het 75-jarig jubileum met een feestelijke dag voor jong en oud! Lees hier de belangrijke informatie en het programma.

 

Programma

 14:00 uur           Start van het jubileumfeest: middagprogramma voor de jeugd

Het middagprogramma bestaat uit verschillende jeugdactiviteiten. Ook zal er een snoepkraam staan, hier kun je met contant geld betalen (niet pinnen). En op het veld staan diverse spring- en speelkussens van Qui Vive. Ook het rodeo stier is aanwezig voor de liefhebbers! DJ Maarten zal in de middag een plaatje draaien voor de jeugd. Daarbij kun je bij het kraampje van de IJsfiets tussen 14:30 en 16:30 uur een lekker bolletje ijs halen, per kind is één bolletje ijs gratis. Tevens zijn er VCK strandballen te koop voor 1 muntje.

 17:10 uur           Toelichting Quizvraag

Voor het diner zal er door de microfoon een quizvraag worden gesteld, wat de vraag is hoor je dan. Er zullen Heineken Silver viltjes te koop zijn waar je een antwoord op kan schrijven, 1 antwoord (1 viltje) voor €0,50 en 5 antwoorden (5 viltjes) voor €2,00. Hierbij kun je met contant geld betalen. Je antwoorden (viltjes) kun je inleveren bij de Heineken hoek in de kantine. In de loop van de avond wordt de uitslag bekend gemaakt, uiteraard is er voor de winnaar een leuke prijs!

 17:15                  Speech bestuurslid

Ook staan we even stil bij het 75-jarig jubileum, en zal een bestuurslid een korte speech houden.

 17:30 uur           Start dinerbuffet

 Het dinerbuffet wordt verzorgd door Chef Alex en het dessertbuffet door Ortelli. Om 17:30 uur zal er in de kantine een lange tafel staan met daarop het dinerbuffet. Iedereen die zich heeft aangemeld en een stempel heeft gehaald (zie Good to know hieronder) kan mee genieten van het buffet. Voor de kinderen wordt er een kindermenu hoek ingericht, ook door Chef Alex. Er is genoeg voor iedereen, en we vertrouwen erop dat iedereen rekening houdt met elkaar. Om 19:30 uur is het diner- en dessertbuffet klaar dus zorg ervoor dat je gegeten hebt voor de feestavond begint. DJ Maarten zal tijdens het diner zorgen voor een passend achtergrondmuziekje.

19:30 uur           Start band Copycat

Om half 8 start de band Copycat op het podium in de tent voor de kantine. Dat kan niet anders dan een groot feest worden! Drankje in de hand, voetjes van de vloer en geniet van deze goede coverband. In de pauzes van de band zal de TOTO uitslag en de uitslag van de quizvraag bekend worden gemaakt.

22:15 uur           Afsluiten met DJ Maarten

Na de band Copycat zal DJ Maarten de feestavond afsluiten in de tent. We kennen DJ Maarten als onze vaste DJ die veel feestavonden tot een succes heeft gebracht.

00:30 uur           Einde jubileumfeest

Om half 1 is het jubileumfeest afgelopen, ook de bar in de kantine en de buitenbar heeft dan hun laatste ronde gehad. Het wordt enorm gewaardeerd als er mee wordt geholpen met het opruimen. Alle beetjes helpen.

 

Good to know:

  • De bar in de kantine is geopend vanaf 14:00 uur.
  • De buitenbar in de tent is geopend vanaf 15:00 uur.
  • Zaterdag werken we met muntjes voor de drankverkoop. De muntjes kun je kopen aan de bar in de kantine, met contant geld of pin. 1 muntje kost 1 euro.
  • Er zal geschonken worden in plastic, dus geen glas op het terrein. Het zijn wegwerp plastic bekers, kinderen kunnen 25 lege gebruikte bekers inleveren in de bar van de kantine voor een muntje.
  • Auto’s kunnen buiten het hek van de Stoofwei geparkeerd worden. Fietsen en scooters op de autoparkeerplaatsen op het terrein aan de rechterkant. Dit wordt zaterdag ook aangegeven met borden.
  • Naast de toiletten in de kantine zijn de toiletten in de kleedkamers open, op de deur van de kleedkamers kun je zien welke dit zijn.
  • Neem wat contant geld mee voor de snoepkraam in de middag en/of de lootjes van de quizvraag in de avond. Voor meer info, zie bovenstaand programma.
  • Heb je je aangemeld voor het diner? In de kantine kun je aangeven dat je er bent, je krijgt dan een stempel voor het dinerbuffet.
  • In de avond wordt de TOTO uitslag van seizoen 2022 – 2023 bekend gemaakt. Mocht je in de prijzen vallen en niet meer aanwezig zijn, dan zorgen we uiteraard dat de prijs bij je terecht komt.

Denk nu wit... Denk nu zwart... Denk nu zwart - wit! Uiteraard is het leuk als je in de clubkleuren komt. Want we zijn nog altijd, de #black&whitearmy. 

Mochten er nog vragen zijn, stuur dan een mail naar activiteiten@vck-koudekerke.nl

In deze laatste week in aanloop naar het jubileumfeest zal er nog oud beeldmateriaal worden gedeeld. Houd de website en social media in de gaten voor leuke beelden van 1948 tot heden.

Graag tot zaterdag 1 juli!

 

De jubileumcommissie,

Diane, Erik, Corina, Robin, Patricia en Kim.