WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 52 toeschouwers online.

Nieuws

Uitgelicht

RIJ- EN VAARSCHOOL 4U

Een gesprek met eigenaar Sjoerd Remery.

Sjoerd startte 4U in 2012. Daarvoor was hij 19 jaar werkzaam bij 2 grote rijscholen op Walcheren en in Brabant en heeft hij gewerkt bij een opleidingsinstituut voor rijinstructeurs. De ervaring en kennis die hij en de instructeurs hebben gebruiken ze nu om jou te laten slagen voor je rijbewijs.

Gezien de groei van de rijschool over de laatste 10 jaar zijn Sjoerd en zijn collega’s daarin buitengewoon geslaagd.

Wat biedt 4U?
Een breed scala aan zowel theorie- als praktijklessen voor auto-, aanhanger-, motor-, bromfietsrijbewijs (in 1 dag) en Klein Vaarbewijs 1 & 2. Negen instructeurs zijn daarvoor dagelijks op pad op Walcheren en de Bevelanden. Sjoerd verzorgt de theorielessen in het eigen theorielokaal in de Schuttestraat in Koudekerke. Kies je voor 4U dan kun je ook starten met een geheel vrijblijvende intake les. Tijdens deze intake les maak je kennis met je instructeur /instructrice en wordt gekeken hoe autorijden je ligt. Vervolgens wordt in samenspraak een stappenplan gemaakt, alles gericht op een goede begeleiding om in 1 keer te slagen voor je rijbewijs.

Relatie 4U/VCK
Sjoerd was al op jonge leeftijd (als 8 jarige in de E1) actief als speler bij VCK. Na een uitstapje van 3 jaar naar RCS keerde hij weer terug op het oude nest. Zo’n 8 jaar speelde hij vervolgens in VCK 1. Sinds een aantal jaren speelt hij recreatief in VCK 4. Vanaf 2022 is hij sponsor van VCK. Zo heeft hij samen met LKQ-Fource (voorheen AOC) polo’s gesponsord voor VCK 3 en samen met JDK Motoren de pull-overs van VCK 4.

Daarnaast, dat zal de leden en supporters allang opgevallen zijn, heeft hij een groot spandoek hangen op de kopse kant van de kleedkamers en een banner op de site van VCK. Indien leden van de vereniging zich via de site bij 4U aanmelden voor rijlessen krijgen ze een extra korting.

 

rijschool4u_banner.jpg