WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 75 toeschouwers online.

Nieuws

Feestavond met DJ Maarten

Op zaterdag 1 april speelde VCK tegen de Meeuwen. Donderdagavond 30 maart stonden de supporters van 'de black & white army' al de spelers van VCK 1 te motiveren en op te peppen bij de training, inclusief vuurwerkjes en fakkels. Ook op zaterdag lieten de supporters goed van hen horen, middels o.a. spanddoeken en fakkels is toch altijd weer de derby-spanning te voelen!

Langzaamaan druppelden de supporters van de Meeuwen en VCK de Stoofwei binnen, helaas druppelden ook de regen gestaag naar beneden. Maar niet getreurd, iedereen had zin in deze pot voetbal. De donkere lucht werd opgefleurd door een bont gezelschap paraplu’s , al was dat soms lastig als je de gang van de bal wilde volgen. Dat maakte het zelfs nog spannender. De 2-2 uitslag was in ieder geval een uitslag waar we een leuk feestje op konden bouwen.

DJ Maarten had z’n plek in de kantine al veroverd. Dat was voor de kantine gangers iets moeilijker, het was echt enorm druk en bomvol, “met de benen buiten”. De kratten bier gingen al snel als warme broodjes over de toonbank, en niet alleen het bier vloeide rijkelijk….. Het kantine personeel en de friet-snack bakkers (Peter Veerhoek en Nel Damen) verdienen ook zeker een pluim voor het vele werk wat is verzet. Toppers ! (Friet opnieuw gesponsord door Lamb Weston)

Een leuk feestje werd het, Meeuwen supporters en spelers verrijkten ons trouw VCK kantine publiek. Samen proosten, dansen, zingen, en kletsen. DJ Maarten wist weer perfect de juiste nummers te draaien en zo gingen we los, als nooit tevoren. Heerlijk genieten op een regenachtige 1 april.

De microfoon ging van hand tot hand, wat een talent hebben we binnen onze verenigingen. Om 23.00 uur stierven de laatste muzieknoten weg en verdwenen we moe maar voldaan weer druppelsgewijs de Stoofwei af.

De opruim “troepen” constateerden dat de katers ,op zondagmorgen, best mee gingen vallen…………, ’t leek wel of er meer bier op de grond lag als dat er gedronken was, of was dat een illusie…………

De activiteitencommissie kijkt terug op een geweldige middag/avond. Geniet mee van de foto’s en filmpjes.

Vond jij het nou ook zo gezellig, meld je dan snel aan om lid te worden van de activiteitencommissie die dit soort avonden organiseert. We hebben jullie heel hard nodig om dit volgend seizoen ook succesvol te maken. Het is gezellig om samen voor te bereiden en blijde mensen te zien, dus meld je nu nog aan (activiteiten@vck-koudekerke.nl)

Zaterdag 22 april staat de volgende activiteit alweer op de planning. Onze jaarlijkse muziekquiz (o.l.v. Jasper Lampert). Heb je jezelf al opgegeven? kan ook op bovenstaand mailadres.

 

De activiteitencommissie: Eric, Robin, Kim en Corina