WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 52 toeschouwers online.

Nieuws

Nieuwjaarsreceptie 7 januari 2023

Na alle feestdagen, vakantie, vrije dagen, familie samenzijn, lekker eten, drinken, quality time, nu weer tijd om ook als VCK liefhebbers elkaar het beste toe te wensen.

Langzaamaan vanaf 16.00 druppelde de kantine gezellig vol, de geur van erwtensoep, gluhwein en rookworst prikkelde onze reukzintuigen .

Fijn om even samen te zijn, gezellig te kletsen en te proosten op ‘t nieuwe jaar.

Fijn dat vanuit het bestuur Marten van Gilst een korte toespraak wilde houden, om stil te staan bij het feit dat een vereniging vooral niet zonder vrijwilligers kan en dat dit juist zo waardevol is om met elkaar een vereniging te kunnen blijven. 

En of we toch allemaal nog eens diep willen nadenken om wat openstaande functies te vervullen, onder andere het voorzitterschap. We hebben sturing nodig en beleidsmakers, en vooral vrijwilligers die hun steentje willen bijdragen.

Ook de nieuwe kantineplannen werden genoemd, evenals de nieuwe trainer Kees Westerweele voor komend seizoen en een dankwoord naar de trainers Huib en Alois Meerman.

Dit jaar, 2023, vieren we het 75 jaar bestaan van VCK. Prachtig om dit samen op 1 juli te vieren.

Het bestuur, de activiteiten commissie en kantine commissie bedanken u voor uw komst op onze receptie.

 Bekijk hier de foto's van de nieuwjaarsreceptie.

 

De volgende activiteit staat alweer gepland over enkele weken. DJ Maarten verzorgt op zaterdag 28 januari , na de wedstrijd VCK 1- Yerseke 1; een karaoke avond om onze zangkwaliteiten eens flink in ‘t zonnetje te zetten.

Wij hopen op een grote opkomst, op gesmeerde keeltjes en een gezellige avond.

Er zullen weer frietbakkers aanwezig zijn om van te voren de maagjes te vullen.

 

Met vriendelijke groeten;

De activiteitencommissie (Eric, Robin, Kim en Corina)