WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 85 toeschouwers online.

Nieuws

Voetbal Podcasts

PZC Voetbal Podcast #30: Een trieste week, een Zeeuwse transfer en de laatste van een clubicoon
In aflevering #30 van de PZC Voetbal Podcast van dit seizoen bespreekt Juriën Dam de afgelopen week alleen met verslaggever Barry van der Hooft, omdat collega Rudy Boogert vanwege ziekte ontbreekt. Het was een trieste week, door het plotselinge overlijden van de pas 18-jarige Dion van Vlierberghe, spits van HVV’24. Juriën en Barry staan stil bij zijn heengaan.
Stukje VCK: Bovenin de derde klasse A van het zaterdagvoetbal is de spanning te snijden. VCK won met 0-1 van concurrent Luctor Heinkenszand, koploper Zeelandia Middelburg kwam tegen Bevelanders niet verder dan 2-2. Dat het nog spannende weken worden in veel klasse - zowel bovenin als onderin - is wel duidelijk. (VCK vanaf minuut 27).
 
Luister 'm hier.
 
En hier de podcast van vorige week...
PZC Voetbal Podcast #29: Hamburgers, derbyperikelen en 15 uur zonder doelpunt.

De koppositie in de tweede klasse zaterdag komt aan bod, net als de spanning bovenin de derde klasse. Wordt Zeelandia Middelburg kampioen? Heeft Luctor Heinkenszand de beste papieren? Of moeten we rekening houden met een titel voor VCK, dat zaterdag maar liefst negen keer scoorde. Daarnaast komen ook andere klassen, clubs en spelers aan bod. (VCK vanaf minuut 27:25)

Luister 'm hier.