WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 116 toeschouwers online.

Nieuws

“We are (VCK) family, I got all my sisters with me”

Jaarlijkse Muziekquiz VCK 5 maart 2022 9e editie (Jasper bedankt!)

Geen lockdown, geen anderhalve meter , geen mondkapjes, geen QR, …….Dus….. Jaaaa; eindelijk; de Muziekquiz is een feit ! Na een 6-1 overwinning tegen Veere kon de dag al niet meer stuk.

28 koppels hadden zich op gegeven om de strijd aan te gaan, de strijd tegen (misschien ) Patrick en Evert, die al jaren DE nummer 1 zijn, maar misschien de strijd tegen een ander vriendenkoppel of gewoon, geen strijd, maar gewoon een gezellige avond. (Mijn indruk was dat de meeste voor t laatste gingen)

1 en al gezelligheid. Jong en oud(er) deden mee en zo was de quiz ook gemaakt, voor ieder ergens een mooie herkenning in de muziek. Jasper heeft het opnieuw voor elkaar, de raderen draaiden, de hersenen kraakten. (hier en daar gesmeerd met wat alcohol) We lalden en bralden met alles mee, heerlijk om even zorgeloos te zijn in een zorgelijke wereld.

We gingen van het ene naar het andere, vertalingen , weetjes , raad de plaat en een rebus . Van : “Comment ca va “ ……..(wie zong het ook alweer) tot ik maak alles stuk, maar je hoeft niet naar huis vannacht (maar na vck naar de Smidse of naar Middelburg) (of toch naar je bedje). Het was van zwemmen in de muzikale vragen naar zwemmen in de bacardi lemon) Van antwoorden met ongeloof…RU kiddin me…..(Jasper?) naar: “Laat de zon in je hart”

Danny Vera in jong formaat werd als Elvis Presley bestempeld, dat vindt hij vast niet erg. Rapper drake leek op Lionel Richie. En waren het nou great, sweet, sweat balls of blue bells of fire van Jerry Lee Lewis. Hahaha

En zingt Ed Sheeran nou over een callway, allways, of galway girl. Het bleek lastig. Na de prijsuitreiking blijkt het soms: “Hard to say goodbye”, maar uiteindelijk ging iedereen voldaan naar elders.

Natuurlijk waren er prijzen te verdelen, hier volgt de uitslag:

  • 1e prijs: Simon en Dennis met 54,5 punten
  • 2e prijs: New and st joestoe (Aloys M en Robin) met 51 punten
  • 3e prijs: Jaimy en Simone met 48,5 punten

En de laatste maar (iemand moet t zijn): Stan en Mats met 20 punten

Hierbij de volledige uitslag.

En hier de foto's en filmpjes.

Dank aan Jasper, Alexandra, Jaqueline, en Quinty, Fam. Damen (incl. Mitchell), en de AC en alle deelnemers. Tot snel bij de voetbalquiz (1 april) en/of de pubquiz (20 mei). Nadere info volgt.

Groeten namens de Activiteitencommissie,

Corina Martens