WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 58 toeschouwers online.

Nieuws

MO15 zoekt jou!

Ik heb geleerd dat als je iemand nodig hebt, je het beste iemand kan vragen die al best veel doet, die vindt altijd nog wel een plekje of een uurtje om iets te kunnen doen. Vraag het niet aan mensen die niks doen want die willen waarschijnlijk ook niks doen.

Deze conclusie is geen fijne vaststelling maar helaas bewijst hij zichzelf keer op keer.

Dus moet ik me richten op jou, op u, op jullie.

Als je dit stukje leest, dan weet ik dat ik de goeie voor me heb, iemand die geïnteresseerd is in VCK en een voetbalhart heeft.

Om een lang (smekend) verhaal kort te maken zal ik met de deur in huis vallen. VCK is gezonde en groeiende voetbalvereniging die draaiende wordt gehouden door vrijwilligers. Zonder jou ligt alles binnen no time stil en hebben onze kinderen, broertjes of zusjes geen trainingen en wedstrijden meer. Elke schakel in de club is belangrijk, van de lijnenkalkers tot de schoonmaak, onderhoudsploegen, trainerts, leiders of welke commissie dan ook en we doen met z’n allen zo veel.

Dan nu de vraag, we zoeken voor ons jongste meidenteam (MO15) een trainer, niet voor elke week, maar zoveel jij wil. Er is een trainer, maar die vaart om de week dus hij traint sowieso de ene week en we zoeken nog een trainert voor die andere week. Er zijn ook ouders die meedraaien met training geven, maar we zoeken nog een structurele trainer erbij. De MO15 is een klein team (max 13 aanwezig) en speelt op half veld, dus nog even niks te maken met buitenspelregels.

Trainingsavond op de maandag en woensdag vanaf 19:15 tot 20:15 uur.

Interesse bel of app me even.

Mathijs Huson 06-31658552