WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 286 toeschouwers online.

Nieuws

Stay Fit Challenge

StayFitChallengeVCK 2020 Winnaar

Vorig jaar, ergens in maart kwam de eerste lockdown, de voetbalcompetities lagen stil, alle sportactiviteiten waren opgeschort. Ondertussen kwam de vraag...wat doe je om fit te blijven? Dit vond ik toen heel belangrijk, vooral voor de kinderen. Weinig bewegen, veel Fortnite gamen, komt zeker niet ten goede aan je gezondheid. Via Social media, KNVB website enzovoort waren er allerlei challenges te vinden. Toen ben ik ook begonnen met het thema “StayFitChallengeVCK”met mijn team JO13-1.

Om de kinderen bezig te houden met voetbal en met hun conditie gaf ik ze elke week een Challenge om te oefenen en voor de gegeven deadline moesten ze een filmpje inleveren. Deze filmpjes zijn op de VCK website geupload: https://vck-koudekerke.nl/actueel/nieuws/3523-wat-doe-jij-om-fit-te-blijven  Aan het einde van de lockdown kregen ze allemaal een prijsje.

Op zaterdag 6 Februari 2021 heeft het Hoofdbestuur de winnaar bekend gemaakt en de prijs uitgereikt. De winnaar van de “StayFitChallengeVCK” is Tim van Lieshout: Gefeliciteerd!

Hier zijn challenge: https://www.youtube.com/watch?v=QKCzam_lp8U&feature=youtu.be

Tim voetbalt nu bij de JO14-1. Een fanatieke voetballer die altijd klaar staat  om iets nieuws te leren en zijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Van verdediger naar Keeper, nu speelt hij in de spits, en... ja... je leest het goed: een scorende spits!

Klasse Tim!

Sportieve Groetjes,

Marco Garitta, Trainer VCK JO14-1