Er zijn 112 toeschouwers online.

JO14 Overtuigend op winst

Met een selectie van 13 man gingen we op stap naar HSVC’20 in Kloosterzande. De eerste helft gingen we van start met de rug in de wind en de aftrap. Een prima uitgangspositie voor VCK met een uurtje reizen in de benen.

De eerste helft kwam VCK meteen in de aanval. De eerste drie gingen in het zijnet. De diesel moest nog warm lopen. Maar in de zevende minuut gaf Liam een voorzet aan onze spits Tim. Stand 0-1. Dertiende minuut 0-2 door Liam. Niet veel later, in de vijftiende minuut, gaf Tim een assist op de centrale middenvelder Stijn die dit verzilverde in 0-3. Stepan maakte de 0-4. Nu kwam een periode dat we slordiger gingen spelen waarbij wij ons in hun spel lieten trekken.

De tweede helft met windje tegen, daar maakte HSVC’20 gebruik van door de hoge ballen te onderscheppen. Dit resulteerde in een paar minuten tijd twee doelpunten tegen. Maar VCK herpakte zich en in de vijfenveertigste minuut gaf Dani een assist op Tim en bracht de stand op 2-5. Tim had de smaak te pakken en maakte de vijfde goal met de voorzet van Sven Vermeulen. 2-6 (49ste  minuut). Tim stond al weer klaar via een balletje van Stefan en in de 50ste minuut stand 2-7. Als gretige spits maakte hij er een minuutje later er 2-8 van. Assist Sven. Als laatste maakte Manish nog een doeltpunt 2-9 waarbij hij de keepster op het verkeerde been zette. Netjes tussen de palen in het rechter hoekje.

Wat een uitslag, 2-9. daar konden we mee thuis komen. Op naar de volgende wedstrijd. Dit smaakt naar meer.