Er zijn 135 toeschouwers online.

JO10-2 schiet uit de startblokken in de tweede fase!

VCK JO10-2 - Kloetinge JO10-3

Zaterdag 4 november hebben de jongens een prachtige wedstrijd tegen Kloetinge gespeeld. Voor het eerst zonder de meiden die naar MO10-1 zijn gegaan!
Het regende wel maar dat hield de mannen niet tegen, ze hadden er zin in. We speelden goed met elkaar!

Aiden heeft het nog heel even geprobeerd om te spelen maar was toch nog niet fit genoeg om te spelen na een week ziek zijn, hij is nog even gebleven om ons te supporteren!

Als eerste.. doelpunten werden gescoord door Jesse en Daley.
In de rust konden we even schuilen voor de regen. Daarna gingen de mannen onverminderd door. Na de rust Brik, Wesley en Milan nog een mooi doelpunt gescoord. Uiteindelijk zijn we op een 10 – 0 winst uitgekomen!

Goed gedaan mannen, op naar de volgende wedstrijd!

Milan Dingemanse

jo10 2 milan
(Milan scoorde zijn 1e
officiële goal!!)

SJO Lebo/SVN/Patrijzen JO10-2JM - VCK JO10-2   1 - 8

Zaterdag 11 november moesten we tegen Lebo en we hebben het goed gedaan! Helaas was Aiden nog steeds ziek. Maar verder was gelukkig iedereen er. Voor de wedstrijd was iemand de shirts vergeten (ik zal geen namen noemen). Gelukkig kwam Ravi zijn vader alsnog op tijd met de shirts aan.

We begonnen goed.
Na ongeveer 7 minuten “scoorde” Daley het eerste doelpunt. Nou, scoren?!
Hij schoot van eigen helft en toen de keeper de bal pakte, liet hij hem per ongeluk vallen en ging die zo de goal in. Wesley en Sep verdedigden heel goed., wanneer er toch een bal op doel werd geschoten, hield Ravi deze goed tegen. Ook Milan speelde weer een goede wedstrijd en hielp bij het verdedigen en aanvallen.

Na Daley zijn eerste goal volgde er nog 7 doelpunten. Daley nog 2 keer, Brik en Wesley scoorden er één en ik heb er zelf 3 gemaakt.

De eindstand was dus 8 – 1.