Er zijn 52 toeschouwers online.

De mannen van jo9-1 vervolg

Nadat de mannen van 09-1 vorige keer zijn voorgesteld, bent u natuurlijk razend benieuwd geraakt hoe het nu met de jongens verder is gegaan.

Welnu we kunnen positieve berichten doorgeven. De 1e competitiewedstrijd van het seizoen is thuis geweest tegen Duiveland. Een bijzondere wedstrijd. Over de 1e helft kunnen we absoluut niet tevreden zijn. VCK onderhield er een wandeltempo op na. Ruststand 3-6.

De toeschouwers en supporters gingen welverdiend aan de koffie. Wat in de rust in het drinken van de jongens is gegaan, blijft het geheim van de ploeg. Maar nadat in de kantine een uitvoerige evaluatie plaatsvond waren de jongens al bijzonder snel aan de 2e helft gestart. Terwijl het publiek nog moest komen hebben de jongens de 2e helft de zaken even snel rechtgezet. In drie minuten tijd werd de stand op 6-6 gebracht. Jayden had het met name in de 2e helft op zijn heupen en scoorde de ene na de andere goal. Eindstand 10 – 7 voor VCK.

Afgelopen week hadden we een doordeweekse wedstrijd voor de beker tegen Jong Ambon. Een historische overwinning is hier geboekt. 17-3 winst voor VCK. Vanaf het fluitsignaal waren de mannen bijzonder scherp op de bal en werd de ene goal na de andere gemaakt. Gijs schoot diverse ballen uit stand keurig in de goal. Guido, Jonathan, Sepp, Jayden en Matt maakten diverse goals. Wie mist u nog? Juist Bento. Bento heeft in deze wedstrijd zijn 1e goal gemaakt. Voor de keeper was er weinig te doen. Dus Yannique heeft de 2e helft lekker gevoetbald. Helaas net niet gescoord. Maar de voor de aanwezige toeschouwers was de Messi achtige rush die Yannique deed, genieten.

2019-jong ambon vs jo9-1 1

Na afloop is de grasmat van Jong Ambon getest met buikschuivers.

De 2e competitiewedstrijd was wederom tegen Jong Ambon. Lag het aan het vroege tijdstip (08.30 aanvang!) Of dachten we er te makkelijk over…. Uiteindelijk ook hier winst. Nu 7-10. Echter vele malen moeizamer na de eerste keer. De doelpuntenmakers waren zeer divers en vrijwel alle mannen hebben hun doelpunt meegepakt! Conclusie altijd scherp zijn en er met z’n allen voor gaan.