WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 320 toeschouwers online.

Nieuws

Grote Clubactie

Beste VCK-er,

Op zaterdag 18 september 2021 start de Grote Clubactie. VCK doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,- en van de opbrengst gaat maar liefst
€ 2,40 per lot naar onze clubkas! Hiervan kunnen materialen (zoals nieuwe doeltjes) worden aangeschaft of leuke activiteiten worden georganiseerd (bijvoorbeeld een voetbalclinic). Lotenkopers maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van
€ 100.000,-!

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2021 start op zaterdag 18 september. Let op: pas vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop! Het verkoopboekje krijg je van je leider.

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Wat is de bedoeling?
Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code of verkooplink) of hij vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak ‘Eenmalige machtiging’) met deurzegel. Bekijk de instructie van online loten verkopen via het verkoopboekje op de achterkant.

Corona
Let erop dat je verantwoord loten verkoopt tijdens de coronacrisis. Verantwoord loten verkopen langs de deur doe je zo:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand aan de deur.
  • Vraag kopers zoveel mogelijk online loten te kopen. Lukt dit niet? Vraag dan of de koper zijn eigen pen wil gebruiken.

Geld verdienen!!!
VCK deelt ook dit jaar de opbrengst weer met jou! Voor elk verkocht én geïncasseerd lot is namelijk 50 eurocent voor jou!!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij Caroline Wisse, Noordeinde 10 in Koudekerke of geef het boekje aan de leider van jouw team. De uiterste inleverdatum is zaterdag 30 oktober. Wil je meer verkopen? In de kantine liggen nog meer boekjes en ook Caroline kan jou een nieuw boekje geven.

 Win gave prijzen

Help VCK door zoveel mogelijk loten te verkopen en win tegelijkertijd te gekke prijzen. Wat kun je winnen?

  • Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je de 20-loten-voucher, waar leuke acties op staan.
  • Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op gave prijzen, zoals een Nintendo Switch als hoofdprijs!

Ga voor meer informatie over de winacties naar clubactie.nl.

Wij hopen weer op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten.
Jouw inzet is goud waard!

Met sportieve groet,
Lianne de Visser & Caroline Wisse