Er zijn 66 toeschouwers online.

Een verslagje van de bijna kampioenen

Vandaag was een spannende wedstrijd. Dat zag je terug in het aantal ouders/opa's/oma's/broertjes en zusjes die vandaag kwamen kijken. De hele periode hadden JO11 alles gewonnen en nu moesten ze voor het (periode-)kampioenschap uit tegen Zeelandia JO11-3 die ook alles hadden gewonnen

Het begon spannend VCK scoorde bíjna in de eerste minuut. Bij het in het spel brengen van de bal, maakt de keeper van Zeelandia een fout. Hij schiet tegen Lucas, die gelijk gebruik maakt van de fout en scoort. Keeper Melle nam nog een risico door ver uit zijn doel te komen, 1 op 1 met de spits van Zeelandia. De ouders hielden hun adem in, hij won het duel.

Helaas scoorde Zeelandia vrij snel daarna 1-1. En 5 minuten later 2-1. Met deze achterstand gingen we de rust in. Onze jongens speelden fel in de tweede helft. Maar die bal wil er, ondanks dat ze telkens in de aanval zijn, maar niet in.

Bij 3-1 hadden we nog lichte hoop. Ze hoefden alleen maar gelijk te spelen om te winnen. Maar toen de 4-1 vijf minuten voor tijd viel, was de hoop bijna weg. We eindigden met 4-1. De jongens waren teleurgesteld, maar wel zo sportief om de tegenstander te feliciteren.

De trainers namen het team toch mee naar McDonalds. Want ondanks dit verlies hebben ze een topperiode met veel doelpunten gespeeld.