Er zijn 36 toeschouwers online.

WIK'57 vs. VCK JO11-1

5 november

Vandaag speelden we écht uit. We mochten naar Kerkwerve. Waren we de afgelopen tijd een beetje verwend met het weer, was het nu flink koud. Al hadden de ouders daar meer last van dan de jongens.

Binnen 1 minuut scoort Sem een megadoelpunt vanuit een hoekschop. Een geweldig goal. Helaas mochten we er niet te lang van genieten, want binnen diezelfde minuut stond het 1-1.

Na een half uur komen we zelfs op achterstand 2-1. Het duurde weer 20 minuten voordat we weer gelijkspel hadden. De jongens krijgen er lol in en tegen de tijd dat de tweede time out kwam, maakten ze het de tegenpartij flink moeilijk.

Dan doet Noah een Koemannetje. Met de vaart van een raket schiet de bal in het goal: 2-3! De tegenpartij laat het er niet bij zitten en snel is het weer 3-3.

Dan, notabene vanaf de middenlijn, nog een kanonschot, 3-4. En vanuit en corner komt zelfs 3-5.

Helaas kunnen we niet voorkomen dat het 4-5 en 5-5 wordt, maar toch een goede wedsrijd. Verkleumd (de ouders dan, stappen we weer in de auto voor een ritje van 45 minuten naar VCK.