Er zijn 121 toeschouwers online.

Nieuws

RCS JO11-3 vs. JO11

15 oktober

"Je kan ze niet allemaal winnen”, zullen de trainers vandaag gedacht hebben. Binnen een half uur stond RCS JO11-3 uit Oost-Souburg voor met 4-1. En dat terwijl we de laatste 2 weken zo lekker bezig waren. RCS waande zich al de winnaar.

In de regen ploeterden ze voort. En net als vorige week tegen Zeelandia lijkt ons team een beetje op stoom te moeten komen. Langzaam maar zeker herpakken ze zichzelf.

In de tweede helft scoren de jongens 4-2 en voordat RCS weet wat er gebeurt staat het ineens 4-3. Er is weer hoop op winst. Als het 10 minuten later dan 4-4 staat, wordt iedereen in het publiek een beetje nerveus.

Met nog een paar minuten op de klok scoort RCS. 5-4, verliezen we alsnog? Nee, in dezelfde minuut scoort VCK. Einduitslag: 5-5! Top teruggekomen van een flinke achterstand.  Het was een super spannende wedstrijd!