Er zijn 34 toeschouwers online.

Arnemuiden vs. JO11-1

Zaterdag 27 oktober gaan onze mannen aan de bak voor de competitie wedstrijd in Arnemuiden. We spreken met zijn allen af bij de Stoofwei om 9 uur, de aanvang is om 10 uur. Helaas krijgen we een afmelding van Pepijn omdat hij ziek is: beterschap jongen en hopelijk snel terug bij je team!

Het weer: zware regen, vochtigheid 90%, Temperatuur 7 graden Celsius, lucht is zeer donker…kortom zeiknat! Toch de cameraman is zonder limieten, ook met zo’n weer organiseert hij een ploeg assistenten om in het “droge” te kunnen filmen!

10 uur dus, de wedstrijd begint en de eerste 8 minuten zijn er geen kansen zichtbaar voor beide kanten, eigenlijk is Arnemuiden meer feller en het lijkt erop dat het ook gevaarlijker begin te worden. In de fase van de 9e minuut uit een counter van onze ploeg vlucht Liam snel op de rechter kant richting het doel en met een knal wordt de bal geraakt door een tegenstander en het ijs is gebroken: 0-1. Het duurt niet lang voor de 0-2, schitterende combinatie tussen Finn en Liam, deze blonde Italiaan knalt de bal er weer lekker in!

Onze boys hebben nu de touwtjes goed in handen en hebben de wedstrijd onder controle. In de 15e minuut veroverd Finn de bal in het strafschop gebied en ziet hij de ruimte om te schieten en natuurlijk gaat de bal lekker in: 0-3!

De Arnemuidenaars geven niet op en proberen  de wedstrijd te herstellen met een paar aanvalletjes maar onze trouwe Sven laat geen kans aan de thuisploeg net zoals Tim die een paar mooie reddingen maakt.  Tussendoor houdt de regen niet op…. Vlak voor rust is het Manish van de rechter kant die een mooie assist voor Haitam maakt en boem 0-4 in de pocket!

In de pauze werd wat limonade geschonken, wat chocola gegeten en er komt een nieuwe briefing van coach Michel en trainer Sven. Na 10’ komen de mannen weer in het veld voor de tweede helft en …en…weliswaar is het droog en het zonnetje wilt schijnen…wauw wat een opluchting van de camera ploeg!

34e minuut: hoekschop genomen door Liam, sneaky Haitam komt uit “nowhere” en verrast de keeper met een goal:0-5!

Het is gestopt met regenen maar het regent nu doelpunten één achter elkaar: 38e minuut werd Haitam op de grond neergelegd en zo krijgt VCK een vrijetrap. Liam neemt het op en knalt de bal mooi in: 0-6!

Het is mooi om te zien dat de thuisploeg niet de kopjes laat  hangen en  toch probeert te scoren, nog mooier te zien is dat onze verdedigingsploeg toch de “0” wilt behouden en zo is het dan ook!

44e minuut is het Sven die vanuit een afstand probeert en .…dik tegen de paal. Uit de rebound tikt Haitam de bal in voor de 0-7.

Gezien het resultaat en nog een kwartiertje te gaan is het logisch om voor de 10 doelpunten te gaan…en de “0” te behouden…

48e minuut: schitterend actie van Haitam pasje naar Stijn die een mooie assist voor Liam maakt: 0-8!

53e minuut: mooie tikki-takka actie met als eindsluiting een mooie goal van Stijn, 0-9.

55e minuut: prachtige dribbel van Manish die de kers op de taart legt: 0-10.

Er komt nog een schitterende actie van Sylvan die de bal tegen de lat knalt, jammer jongen!

Dikke verdiende winst dus tegen “erremui”! Goed gedaan mannen!

Groetjes uit team JO11-1!

2018 arnemuiden jo11-1 1

2018 arnemuiden jo11-1 2