Er zijn 41 toeschouwers online.

VCK JO11-1 vs. Oostburg JO11-1

Wedstrijd nummer 2 uit de competitie thuis tegen Oostburg. Het is totaal een andere wedstrijd dan wat we vorige week tegen Zeelandia hebben gezien: de drie belangrijke punten zijn nu in het veld te zien: Teamwork – Alertheid – Scherp zijn!

De eerste helft.

Vanaf de aftrap zijn de Oostburgers belegerd door onze mannen en de kansen nemen toe.

3’ Hoekschop genomen door Liam, een mooi indraai bal, keeper houdt het niet vast: 1-0!

5’ Schot Finn, net naast. 6’ Sven en Manish ruimen op in de verdediging dan vooruitgang van Finn, passje naar Liam die de bal knalt , hoekschop verdient. 8’ Schot Haitam: naast. 9’ Dribbel Liam tussen 5 tegenstanders met een laag schot wordt de keeper verrast: 2-0. 11’ Schot van Sven maar de keeper is alert, 30” later mooie  combinatie Liam-Haitam-Sven die weer probeert en weer een redding van de keeper! 16’ Schot Finn helaas ietsje te zacht. 20’ De eerste aanval van Oostburg maar keeperTim zegt NEE! 22’ tweede aanval van de gastploeg maar onze “Chiellini” Sven ruim het netjes op! 26’ mooie actie gevolgd door schot van Manish op doel: naast! 28’ Spannende actie van Oostburg goal gemist! Vervolg door een mooie actie van Liam die de hoekschop verdient. 30’ Rust fluit signaal.

De tweede helft.

Het begin van de tweede helft is een replica van de eerste helft, onze mannen zetten de wedstrijd “Under Siege”!

33’ Mooie actie Sven-Pepijn-Manish assist voor Liam die de goal mist 1 meter vanaf het doel! 34’ Liam beloont zichzelf voor de gemiste goal met een mooie treffer: 3-0…het is zijn dag!

35’ Uit een hoekschop verdient de tegenstander de aansluitingstreffer met een mooie goal: 3-1.

36’ Gevaarlijke aanval van Oostburg, Tim is alert en redt de bal. 38’ Dubbele kansen van VCK beiden van Haitam. 40’ Vrije trap van Sven afgewerkt door Haitam: net boven de lat! 42’ Mooi schot van Bram maar de keeper klemt hem vast. 43’ Schot Haitam: naast! 45’ Knal van Liam maar de keeper verjaagt de bal, de actie is nog niet klaar want Liam maakt een voorzet voor Haitam die een mooie kopbal maakt, weer naast. 46’ uit de ingooi verovert Finn de bal en met een knalletje verrast hij de keeper: 4-1.

49’ Uit een hoekschop een mooie kans van Oostburg, naast. 52’ Onze boys hebben hier een moment van slordigheid, de gastploeg profiteert en maakt een mooie goal: 4-2! 54’ Huivering voor VCK, gevaarlijke aanval van Oostburg maar Tim maakt moeiteloos de redding . 56’ Schitterende actie van Finn, schot te zacht. 58’ Schot Sven, naast. 59’ laatste kansen van VCK met een serie van aanvalletjes dan een schot van Finn, weer naast! 60’ Einde wedstrijd.

Goed teamwork, goed georganiseerde verdediging met een onberispelijke Sven en goed geconcentreerde Sylvan zorgde voor een spannende mooie wedstrijd met een welverdiende overwinning. En je ziet het wel lieve jongens dat bij het toepassen van de “drie punten” in het veld wordt je zonder twijfel lekker beloont!

Houden zo, want “ Good attitude makes you a winner”