Nieuws

Beheer website VCK

 Ellen Dek heeft vorig seizoen aangegeven te willen stoppen met het beheer van de website en de Social Media-acccounts van VCK. Ellen heeft de website 16 jaar actueel gehouden en plaatst sinds een aantal jaren ook berichten op Facebook en Twitter.

Per 1 augustus 2018 is het beheer grotendeels overgedragen aan mij. Voor het aanleveren van materiaal heeft dit vooralsnog geen gevolgen, het e-mail-adres blijft redactie@vck-koudekerke.nl. Wel het verzoek de artikelen zo compleet mogelijk aan te leveren (dus incl. foto's en eventuele verwijzingen).

Ellen is (gelukkig!) nog niet helemaal buiten beeld; zij houdt op de website de informatie bij v.w.b. de topscorerlijst, het zevendorpentoernooi en de schoolvoetbal. Daarnaast blijft zij voorlopig het beheer van het Twitter-account doen, zolang wij hiervoor geen vervanger hebben gevonden.

Naast Ellen zijn er nog een aantal mensen die een deel van het beheer uitvoeren:

 Maurice Stougje  Weekbrief 
 Caroline Wisse  Kantinerooster
 Lianne de Visser  Gevonden voorwerpen

Lijkt het je leuk om het beheer te doen over het Twitter-account van VCK, en ben je bijna altijd aanwezig bij de wedstrijden van het eerste elftal? Meldt je dan aan bij het bestuur: bestuur@vck-koudekerke.nl.

Met vriendelijke groeten,

Dennis Kole