Er zijn 374 toeschouwers online.

DwO'15 JO10-1 - VCK JO10-2

Het was een regenachtige dag bij het verzamelen bij VCK, we hadden 1 afmelding want onze speler Aidan was nog steeds niet hersteld en bleef nog een wedstrijd thuis. >Onderweg naar Ovezande, wat een heel stuk rijden was want het was wel 30 minuten in de auto zitten kwamen we aan in het zonnige Ovezande.

In de kleedkamer bereidde we ons voor op de wedstrijd, de opstelling werd besproken en wat tactieken werden uitgelegd en toen liepen we achter elkaar het veld op voor de warming up.

De wedstrijd begon en al vrij snel kwamen we op voorsprong door een echte spitsen goal door Jesse, ongeveer 3 minuten later kreeg onze laatste man Sep een bal voor zijn voeten op eigen helft en besloot is een poging te wagen en deze kwam ondanks de wind tegen precies in de goal terecht, wat een goal!! 0-2.
2 minuten daarna kreeg ik een mooie steekpass van Brik en ronde deze netjes af en we stonden op een voorsprong van 0-3.

We waren de sterkere partij en speelden goed over en creëerden acties, tot onze andere verdediger Wesley de bal in de verdediging kreeg en zelf op een solo dribbel ging en op volle snel 1 op 1 naar de goal ging en hem prachtig in de kruising schoot. Met een 0-4 voorsprong gingen we de rust in en bespraken we met ze alle wat goed ging en waar we nog wat beter op moesten letten.

De tweede helft begon en gelijk kreeg Brik een voorzet en maakte een mooie goal 0-5 ! Toen kreeg onze spits Jesse het op zijn heupen en maakte 2 doelpunten na twee mooie assists van Brik 0-7!

Na een misverstandje in de verdediging kregen we doelpunt tegen maar dat hield ons niet tegen om nog door te gaan en te scoren, ik (Daley) kreeg de bal aan de rechter kant van het veld en passerde een tegenstander en toen kwamen er 2 verdedigers op me af en zag dat Jesse vrij liep en riep Daley !! ik schoot me voet onder de bal en gaf een lobje over de tegenstanders heen en Jesse ging er gelijk achteraan en knalde de bal er hard in 1-8.

Een aantal minuten daarna kwam er een mooie actie die vanaf de verdediging van ons naar voren werd gespeeld en na een paar combinaties kreeg ik hem voor me voeten en schoot de 1-9 binnen.

Het was gelukkig droog gebleven en we hebben een prachtige overwining geboekt. Eindstand 1-9.

Goed gedaan jongens en lekker gespeeld, ben blij met mijn team!!!!