Er zijn 151 toeschouwers online.

MO13-1 en de kraker tegen GPC

Vandaag de kraker tegen GPC. Weer een tegenstander waar we nog niet eerder van konden winnen. We hebben een mooie reeks neergezet met alle 4 de wedstrijden gewonnen. Zou het vandaag 5uit5 worden? En pakken we de koppositie nog steviger vast? We hadden veel druk van GPC verwacht.

De eerste helft was spannend en ging aardig gelijk op. In de kluts was Britt de handigste, 1-0 na 10 min spelen. Een lekker begin maar een rappe uitbraak van GPC trok de stand weer snel gelijk 1-1. Toch voelden we dat we sterker werden. In de 20ste minuut kon ik de 2-1 maken en zo gingen we de rust in. Deveney haar eerste keepersbeurt was top gegaan. Nu kon Linn in "de kist".

In de rust kregen we weer wat slimmigheidjes te horen, vol vertrouwen gingen we de tweede helft in.

GPC was sterk in de duels maar konden er moeilijk echt kansen mee creëren. De ruimten aan de zijkanten werden telkens goed afgedekt door Tara en Deveney. Het was even zoeken voordat we ruimte weer vonden. Ik kon de bal op snelheid meenemen en een hoekje uitzoeken. 3-1. Nu wisten we het zeker, deze wedstrijd hadden we in handen en lieten we niet meer los. De score werd nog wat vergroot door nog een doelpunt van mij en Amy 5-1. In de laatste 10 minuten kreeg Ann nog een kansje voor haar 1e goal, maar die komt vast de volgende wedstrijd.