Er zijn 105 toeschouwers online.

MO13-1 loopt verder uit!

Hoi! Vandaag speelden we thuis tegen Zeelandia. Niet al te vroeg dus we moesten er niet voor dag en dauw zijn dus dat was wel fijn! Met muziek in de kleedkamer klaar maken en naar de bespreekkamer om wat uitgelegd te krijgen van onze trainers, daarna vlogen we het veld op.

We hoorden het fluitsignaal en we begonnen! We merkten dat Zeelandia best wel sterk was. Toch bleven we elkaar opzoeken en ruimte te creëren, het duurde nog wel lang tot het eerste doelpunt viel door een corner die ik schoot. Ik kwam uit de hoek rennen en kreeg de bal terug voor mijn voeten en schoot ik hem in de goal. 1-0! Later maakte Amy een solo actie en lukte het haar om er 2-0 van te maken! Zeelandia bleef super sterk en maakte ook een hele mooie goal. 2-1! Weer hoorde we het fluitsignaal dus gingen met 2-1 de rust in.

De 2e helft begon en we merkten dat Zeelandia nog steeds super sterk was. Toch lukte het Amy er een soort van onderuit te komen maar ze viel helaas. Gelukkig stond ik vlak achter haar en ging ik er met de bal vandoor en scoorde de 3-1! Er kwamen daarna best nog wel wat kansen bij de tegenstander maar onze verdedigers losten het super op! Daarna wist ik een voorzet te geven aan Lila en ze schoot hem er recht in! 4-1! Nog even doorspelen en toen schoot de scheidsrechter af en we gingen met 4-1 het veld af! We waren weer super blij. Ook goed gedaan Zeelandia.