Er zijn 85 toeschouwers online.

Bloed, zweet en tranen

Vandaag een wedstrijd tegen Zeelandia… het regende erg hard en het was koud maar toch hadden we er zin in. Ik moest voor het eerst gaan keepen en vond het heel spannend! We hadden de warming up gedaan en toen begonnen we.

Al snel hadden we onze eerste paar kansen en waren de tegenstanders niet veel op onze helft. Door een mooie assist van Emma (die mee ging omdat we anders geen wissel hadden) scoorde Britt! Toen dachten we allemaal kom op we kunnen dit! Toen kwam er een actie van Zeelandia en zat die er in… we gingen met 1-1 in de rust.

Toen begonnen we weer en ging Britt keepen. Het bleef heel lang 1-1 en het was spannend! Wij hadden veel kansen… Toen werd er helaas gescoord door Zeelandia en was het 2-1. Tara kreeg bij het verdedigen een elleboog tegen haar neus en had een bloedneus. Iedereen was wel een beetje geschrokken… Heel haar shirt en haar gezicht onder bloed! Tara moest van het veld af en Lizzy ging er weer in. We hadden nog een paar kansen maar het lukte gewoon niet de bal erin te krijgen.

Eindstand 2-1. Een grote teleurstelling! Maar we hebben wel ons best gedaan.